Mouser Electronics oferă inginerilor cele mai noi produse de la Advantech în domeniul inteligenței artificiale, al automatizării și al tehnologiilor embedded

by gabi

Mouser Electronics, Inc. este distribuitor autorizat la nivel mondial al soluțiilor de la Advantech, lider mondial în domeniul sistemelor inteligente Internet of Things (IoT), Industrie 4.0, Edge computing, sisteme embedded de inteligență artificială (AI) și multe altele. Advantech este Premier Member al Intel® Internet of Things Solutions Alliance, unul dintre cele mai recunoscute și de încredere ecosisteme tehnologice din lume. Cu peste 16.000 de produse Advantech în stoc, Mouser oferă o selecție din ce în ce mai largă a celor mai noi produse ale companiei pentru lanțul de proiectare până la lanțul de aprovizionare™.

Kitul de dezvoltare EPC-R3720 Edge AI Box Windows on Arm® de la Advantech, disponibil la Mouser, este un PC embedded securizat, de dimensiuni compacte și cu consum redus de energie, bazat pe NXP i.MX8M Plus Cortex®-A53 1.8GHz cu patru nuclee. Dispozitivul de ultimă generație oferă o performanță AI NPU de 2,3 TOPS și permite proiectanților să accelereze dezvoltarea software-ului Windows on Arm. Printre aplicațiile tipice se numără automatizările industriale, inteligența artificială periferică (edge), viziunea artificială, asistența medicală și dezvoltarea de aplicații.

Disponibil la comandă, kitul de start ADAM-6717SK I/O gateway este o soluție completă și integrată de la senzor-la-cloud, creată pentru a oferi o modalitate simplă de monitorizare a stării IoT pentru instalațiile îndepărtate. Kitul include un gateway, nouă senzori pentru monitorizarea diverselor condiții, inclusiv temperatură, sunet, gaz și iluminare și un software ‘low-code’ gata pentru a fi utilizat împreună cu instrumentul de programare Node-RED. Kitul ADAM-6717SK oferă exemple gata de utilizare pentru achiziție de date, înregistrare de date, procesare de date, expediere de date, gestionare de evenimente și funcții ‘dashboard’ pentru vizualizarea datelor.

ICAM-520 de la Advantech este o soluție de cameră AI ‘all-in-one’, compactă și robustă, ideală pentru aplicațiile de viziune AI edge. Camera este integrată cu lentile programabile cu focalizare variabilă, iluminare LED, un senzor de imagine SONY de calitate industrială, procesoare ARM cu mai multe nuclee și NVIDIA Jetson Xavier NX. Pentru calculul AI avansat, procesorul NVIDIA oferă puterea necesară pentru a rula rețele neurale moderne în paralel și pentru a procesa datele. Utilizatorii pot achiziționa imagini și pot efectua etichetarea, instruirea și inferența cu ajutorul ICAM-520. Pentru a afla mai multe despre camera ICAM-520 AI, urmăriți videoclipul de prezentare a noului produs de la Mouser.

Sistemele de inferență AI MIC-711 dispun de un design ultra-compact, fără ventilator, suportă monitorizare de la distanță Allxon 24/7 și implementare OTA (over-the-air). Aceste sisteme de inferență AI se bazează pe procesoarele NVIDIA® Jetson Orin™ NX sau Nano și pe o capacitate de memorie de până la 16 GB LPDDR5. Acestea suportă 1Gb Ethernet și includ opțiuni de extindere USB 3.2, mPCIe și M.2 3052 și M.2 2280.

Pentru a afla mai multe despre produsele Advantech oferite de Mouser, vizitați https://www.mouser.com/manufacturer/advantech/.

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și