CHERRY Embedded Solutions și Rutronik încheie un acord de distribuție

Module fiabile și sigure pentru piața IoT din Europa

by gabi

Rutronik Elektronische Bauelemente GmbH, unul dintre cei mai importanți distribuitori de componente electronice din Europa și Cherry Embedded Solutions GmbH (Viena, Austria) au încheiat un acord de distribuție pentru întreaga Europă, cu efect imediat. Ca urmare, Rutronik își extinde portofoliul de produse de module SoM (System-on-Modules) și computere pe o singură placă (SBC – Single-Board-Computer) bazate pe Rockchip pentru clienții profesioniști și industriali din piețele viitoare ale roboticii, asistenței medicale digitale, display-urilor inteligente și supravegherii video inteligente. Modulele fiabile și sigure produse de CHERRY Embedded Solutions se remarcă, în special, prin performanțele specifice aplicațiilor și prin eficiența din punct de vedere al costurilor. Acestea sunt proiectate și fabricate în Viena, Austria.

CHERRY Embedded Solutions face parte din Cherry SE, companie cotată la bursă și poate, astfel, să profite de rețeaua globală a companiei-mamă pentru achiziționarea și certificarea pieselor electronice și mecanice, precum și pentru lansarea produselor sale pe diferite piețe. Compania furnizează produse certificate în conformitate cu Criteriile comune pentru evaluarea securității tehnologiei informației (ISO/IEC 15408) și respectă, de exemplu, standardele înalte de securitate ale infrastructurii telematice din domeniul sănătății din Germania.

Printre produsele de bază ale CHERRY Embedded Solutions se numără JAGUAR SBC-RK3588-AMR, un computer pe o singură placă (SBC) dezvoltat pentru producția de masă a roboților mobili autonomi (AMR) cu un bun raport cost-eficiență și TIGER SOM-RK3588-Q7, soluție special creată pentru a răspunde nevoilor aplicațiilor IoT inteligente și complexe.

Ambele produse se bazează pe tehnologia SoC RK3588 de înaltă calitate și consum redus de energie de la Rockchip. Aceasta dispune de extensii criptografice, suportă structuri de învățare profundă și oferă interfețe pentru camere multiple de înaltă rezoluție. Pentru a scurta semnificativ ciclul de dezvoltare a produselor clienților, ambele module sunt însoțite de un pachet BSP (Board Support Package) care este configurat optim pentru hardware și rulează sub Linux susținut de Debian și Yocto.

CHERRY Embedded Solutions face parte din CHERRY din 2020. Pentru a afla mai multe despre CHERRY Embedded Solutions, vizitați embedded.cherry.de

Rutronik

S-ar putea să vă placă și