Mouser Electronics lansează programul Empowering Innovation Together 2022 cu un nou podcast despre RISC-V

by donpedro

Mouser Electronics Inc. anunță lansarea seriei din 2022 a programului său premiat Empowering Innovation Together™. Seria din acest an constă în șase episoade care pun în evidență, fiecare, o tehnologie de vârf și care joacă un rol cheie în transformarea industriilor majore. Seria din 2022 oferă o mare varietate de resurse actuale și pătrunzătoare, cum ar fi episoade de podcast, videoclipuri, articole, bloguri și infografice care se concentrează pe tendințele tehnologice, precum rețelele private 5G, roboții mobili autonomi și multe altele.

Primul episod al seriei 2022 se concentrează asupra arhitecturii RISC-V cu set de instrucțiuni open-source (ISA – Instruction Set Architecture), inclusiv un nou episod al podcastului The Tech Between Us. Acest episod este disponibil pe site-ul Mouser, Alexa, Apple Podcasts, Google Podcasts, iHeartRadio, Pandora și Spotify.

În episodul de debut al podcastului, Raymond Yin, directorul de conținut tehnic de la Mouser, este însoțit de Mark Himelstein, CTO al RISC-V International, pentru o discuție interesantă despre originea ISA open-source. Cei doi explorează, de asemenea, noile evoluții ale specificației RISC-V și previziuni despre ceea ce rezervă viitorul pentru acest ecosistem în expansiune.

După RISC V, programul Empowering Innovation Together va explora tehnologiile imersive, proiectarea pentru securitate, sistemele de monitorizare a conducătorilor auto, rețelele private 5G și roboții mobili autonomi. Programul va evidenția diverse dezvoltări de produse noi și va descoperi evoluțiile tehnice necesare pentru a ține pasul cu inovația de pe piață.

Conținutul RISC-V este sponsorizat de producători de valoare, parteneri ai Mouser: IAR Systems, Microchip Technology, Microsemi, Seeed Studio, SEGGER Microcontroller, SiFive și Terasic Technologies.

Înființat în 2015, programul Empowering Innovation Together al Mouser este unul dintre cele mai recunoscute programe privind componentele electronice din industrie. Pentru a afla mai multe, vizitați https://eu.mouser.com/empowering-innovation și urmăriți Mouser pe Facebook șiTwitter.

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu