Mouser Electronics, Inc., lider în lansarea de noi produse (NPI – New Product Introduction), care dau putere inovației, anunță sponsorizarea celei de-a 20-a ediții a concursului de proiectare Create the Future, o provocare globală adresată inginerilor și inovatorilor din întreaga lume pentru a proiecta următorul dispozitiv grozav. Mouser, care a sponsorizat concursul timp de mai mulți ani, se alătură din nou valoroșilor producători Intel® și Analog Devices, Inc. în calitate de co-sponsori. Concursul este organizat de SAE Media Group, o companie SAE International. COMSOL este, de asemenea, un sponsor principal al concursului.

Concursul este acum deschis pentru înscrieri până la 1 iulie 2022. Câștigătorul marelui premiu primește recunoaștere la nivel mondial și un premiu în bani în valoare de 25.000 de dolari pentru un produs inovator care aduce beneficii societății și economiei. Concursurile anterioare au produs peste 15.000 de idei de proiecte de la ingineri, antreprenori și studenți din peste 100 de țări.

Concursul de proiectare “Create the Future” atrage atenția asupra conceptelor de produse care contribuie la progresul umanității, la îmbunătățirea calității asistenței medicale sau la furnizarea de soluții durabile. Printre proiectele anterioare care au câștigat marele premiu se numără materiale plastice care se autodistrug, un dispozitiv autonom pentru transportul organelor și al membrelor și un dispozitiv economic de depistare rapidă pentru prevenirea bolilor de origine alimentară.

Concursul a fost creat în 2002 de editorii revistei ‘Tech Briefs’ pentru a stimula și recompensa inovația în domeniul ingineriei. Câștigătorul marelui premiu va fi ales dintre câștigătorii celor șapte categorii ale concursului: Aerospațial și apărare, Automobile/Transporturi, Proiectarea produselor de consum, Electronică/Senzori/IoT, Producție/Automatizare/Robotică, Medical și Tehnologii durabile/Energia viitorului. Pentru mai multe informații, accesați https://eu.mouser.com/createthefuture/.

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu