Mouser Electronics extinde hub-ul de conținut pentru agricultură inteligentă cu resurse pentru ingineri

by gabi

Mouser Electronics, Inc. dotează inginerii și profesioniștii din agricultură cu o bibliotecă de resurse ușor de navigat, axată pe cele mai recente progrese și tehnologii din domeniul agriculturii. De la soluții robotice la sisteme embedded, hub-ul cuprinzător Smart Agriculture de la Mouser oferă utilizatorilor acces la o lume de produse și soluții inovatoare pentru a impulsiona în continuare industriile agricole în viitor. Mouser oferă o gamă extinsă de articole, bloguri, produse, cărți electronice și multe altele, explorând subiecte precum agricultura verticală în cadrul orașelor inteligente, fuziune de date și construirea unei sere inteligente. Mouser stochează cea mai largă selecție de semiconductori și componente electronice din industrie, inclusiv următoarele soluții pentru aplicațiile de agricultură inteligentă:

  • Antenele de exterior din seria IPW de la Linx Technologies oferă o soluție de antenă dipol independentă de planul de masă, cu grad de protecție IP67, care se montează permanent pe suprafețe metalice și nemetalice. Antenele de exterior din seria IPW de la Linx Technologies sunt disponibile pentru frecvențe celulare, Wi-Fi® și LPWA / ISM și sunt ideale pentru rețelele de senzori la distanță.
  • Mini-kit-ul Eduponics de la STEMinds a fost proiectat pentru a demonstra integrarea IoT și a agriculturii inteligente. Placa inclusă dispune de senzori de mediu și suportă limbajul de programare C în mediul Arduino IDE și MicroPython în Thonny IDE.
  • T9501 de la Amphenol Advanced Sensors este un senzor de umiditate și temperatură cu grad de protecție IP67 care oferă o soluție de detecție avansată și rentabilă pentru aproape orice tip de aplicație în medii dificile. Senzorul T9501 se bazează pe un cip senzor capacitiv din polimer și pe un ASIC integrat într-un pachet OEM ușor de montat.
  • LED-urile Photophyll™ Select din seria J 2835 de la Cree LED oferă un spectru avansat cu ieșire de culoare albastră și verde ajustată pentru aplicații în horticultură. LED-urile J Series 2835 Photophyll Select sunt destinate să înlocuiască LED-urile albe care sunt obișnuite în corpurile de iluminat horticole cu două canale alb + roșu. Prin maximizarea conținutului de verde și minimizarea conținutului de roșu în comparație cu LED-urile de iluminat standard, aceste dispozitive permit îmbunătățiri semnificative ale costului și performanței corpurilor de iluminat.

Pentru a afla mai multe despre cele mai recente soluții pentru agricultura inteligentă, vizitați: https://resources.mouser.com/agriculture/.

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și