Mouser Electronics evidențiază tehnologiile și aplicațiile pentru senzorii de mediu în cea mai recentă ediție “Empowering Innovation Together”

by gabi

Mouser Electronics Inc. prezintă următorul episod al seriei sale premiate Empowering Innovation Together, care pune în evidență nevoia de senzori de mediu. Mouser examinează tehnologia și aplicațiile din spatele senzorilor de mediu și modul în care aceștia sunt utilizați în crearea de soluții de monitorizare a calității aerului din interior printr-un flux de conținut tehnic format din articole, bloguri, videoclipuri și cel mai recent podcast The Tech Between Us.

Seria include cel mai recent episod al podcastului The Tech Between Us, găzduit de Yin. Acestuia i se alătură Ronan Cooney, Head of Product la Ambisense, pentru a discuta despre peisajul actual al calității aerului din interior în comparație cu calitatea aerului din exterior. De asemenea, ei trec în revistă principalii factori care contribuie la calitatea slabă a aerului, reglementările și considerațiile de proiectare pentru dispozitivele de măsurare a calității aerului. În plus, episodul prezintă selecțiile de senzori de mediu de la Mouser și considerațiile necesare la proiectarea pentru aplicații specifice.

Varietatea de articole, infografice și clipuri video de la Mouser oferă o prezentare în profunzime a senzorilor de mediu, a riscurilor asociate cu calitatea slabă a aerului din interior, explorarea selecției senzorilor pentru îmbunătățirea calității aerului din interior (IAQ) și alegerea senzorilor VOC (Volatile Organic Compound) potriviți. Acest episod al EIT este sponsorizat de parteneri valoroși ai Mouser: Amphenol, TE Connectivity, Honeywell, Renesas, Sensirion și Bosch.

Înființat în 2015, programul Empowering Innovation Together al Mouser este unul dintre cele mai recunoscute programe de componente electronice din industrie. Pentru a afla mai multe, vizitați https://eu.mouser.com/empowering-innovation/ și urmăriți Mouser pe Facebook, LinkedIn, Twitter și YouTube.

Pentru mai multe informații despre Mouser, vizitați https://eu.mouser.com/newsroom/.

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și