Monitorizaţi temperatura din casă cu X10!

by donpedro

• Trimite citirile de temperatură către controlerul X10;
• Porneşte sistemul de încălzire/răcire atunci cînd temperatura scade/creşte faţă de nivelul stabilit;
• Înlocuieşte un traductor mecanic cu contact uscat, un modul Powerflash şi mult mai mult;
• Semnale digitale; mult mai sigur ca metodele anterioare de conectare;
• Poate fi setat de orice cod X10;

Transformaţi controlerul D-voastră inteligent într-un adevărat sistem de control al temperaturii din casă cu ajutorul TempLinc, un nou traductor revoluţionar care trimite citiri de temperatură şi le trimite către un controler X10. Trebuie doar să-l puneţi în camera a cărei temperatură vreţi să o monitorizaţi şi să conectaţi firul de alimentare. Iată doar câteva lucruri pe care acest puternic traductor le face:
Comută automat un sistem de aer condiţionat de fereastră sau un ventilator de fereastră atunci când temperatura creşte peste nivelul prestabilit
Porneşte sistemul de încălzire atunci când temperatura scade
Dacă sistemul de control inteligent este echipat cu traductoare de mişcare sau cu un sistem de securitate, puteţi programa comenzi condiţionale care sunt trimise doar atunci când este cineva acasă
TempLinc poate transmite semnale atunci când temperatura se modifică sau dacă sunt cerute de controler. Este programat să transmită temperatura în grade Celsius sau Fahrenheit, domeniul de temperatură fiind de -28°F…+131°F.
Fiecare TempLinc foloseşte un întreg cod pentru a trimite citirile de temperatură (foloseşte RCS-compatible temperature chart). Un singur TempLinc poate fi asignat pentru un singur cod, iar într-o clădire pot fi folosite cel mult 16 traductoare. Necesită un X10 Maxi Controller pentru setare şi programare. Conţine un adaptor PoweLinc inteligent.

S-ar putea să vă placă și