LED-urile LUXEON – NightsScape de la Lumileds, disponibile acum la Mouser, scad conținutul de lumină albastră pentru a reduce poluarea luminoasă

by gabi

Mouser Electronics Inc. comercializează LED-urile LUXEON cu tehnologie NightsScape de la Lumileds. Reducând conținutul de lumină albastră la mai puțin de 2%, LED-urile LUXEON bazate pe tehnologia NightsScape respectă noile standarde de iluminat și contribuie la reducerea nivelului de poluare luminoasă neplăcută. LED-urile de la Lumileds sunt ideale pentru aplicațiile de iluminat exterior, inclusiv pentru lămpi stradale, proiectoare și iluminat peisagistic.

LED-urile LUXEON NightsScape de la Lumileds reduc impactul negativ al iluminării nocturne asupra plantelor, faunei și ritmului circadian uman. Conținutul redus de lumină albastră diminuează, de asemenea, strălucirea, crescând acuitatea vizuală atât pentru automobiliști, cât și pentru pietoni. Cu un conținut de lumină albastră mai mic de 2% între 400 nm și 500 nm, LED-urile LUXEON NightScape sprijină inițiativele dark-sky și respectă noile standarde de iluminat exterior.

LED-urile 3030 HE/HE Plus sunt potrivite pentru panouri luminoase, lămpi de iluminat suspendate sau de perete și pentru horticultură, în timp ce LED-urile de mare putere 5050 pot fi utilizate, printre altele, la iluminatul stradal, proiectoare și ansambluri de lumini de perete. Capsulele respectă standardele din industrie, ceea ce face posibilă respectarea noilor standarde de iluminat exterior fără a reproiecta optica sau corpurile de iluminat. Randarea funcțională a culorilor creează o lumină caldă și prietenoasă, ideală pentru iluminatul exterior. Aceste LED-uri eficiente oferă aproximativ 185lm/W și au o valoare de conservare a lumenului similară cu cea a LED-urilor albe standard.

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu