Module radio și senzori pentru aplicații IoT și industriale

by donpedro

Cu noul său catalog pentru module radio și senzori, Würth Elektronik prezintă o serie întreagă de produse lansate recent pe piață, cu detalii inovatoare. De exemplu, producătorul oferă multe variante sau moduri de operare cu un consum de putere extrem de redus, pentru a spori combinațiile de senzori și de module radio în aplicațiile IoT descentralizate, cu servicii reduse de întreținere. Repere ale Ghidului de produse 2020/21: familia de produse de senzori MEMS calibrați completată recent cu un senzor de umiditate și cu modulul radio proprietar Thyone-I.

Ghidul de produse pentru conectivitate wireless și senzori, disponibil la https://www.we-online.com/wcs-product-guide, prezintă cele mai recente suplimentări de produse și oferă o mulțime de cunoștințe de bază și detaliate, cum ar fi, de exemplu, informații despre protocoalele radio. Aceste informații, precum și multe altele vin în sprijinul dezvoltatorilor în ceea ce privește selectarea produselor prezentate în catalog, pentru a se potrivi cu aplicațiile lor. De asemenea, rețineți că toate produsele sunt disponibile din stoc, fără o cantitate minimă de comandă și, în plus, Würth Elektronik oferă un suport extins de proiectare, cu instrumente și experți din cadrul companiei.

Poziția și starea semnalului

Noul catalog dedică un întreg capitol aplicațiilor de poziționare. Elara și Erinome – seria de module GNSS – permit implementarea navigației prin satelit în produse. Toate modulele pot opera în modul de consum redus de putere și oferă interfațele I²C și SPI alături de recunoscuta interfață UART.

Un alt accent se pune pe senzorul de umiditate WSEN-HIDS, lansat recent. Senzorul este robust, calibrat și compensat în temperatură. Acesta dispune de un pin de întrerupere, care poate fi utilizat direct pentru monitorizare.

Module radio pentru ‘Fabrici inteligente’ ‘Case inteligente’, Logistică și multe altele

Cu Thyone-I, Würth Elektronik arată ce este posibil în banda de 2.4 GHz: o rază de acțiune de până la 750 m și o viteză de transfer de date end-to-end de până la 400 kbps. Acest lucru este activat de firmware-ul WE-ProWare extrem de versatil și ușor de configurat, cu puternicul său protocol radio.

Würth Elektronik eiSos

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu