Modul celular pentru aplicații IoT

by donpedro

Würth Elektronik prezintă modulul său de înaltă performanță, cu un consum ultra redus de putere, multi-bandă LTE-M și NB-IoT – Adrastea-I. Acest modul celular, care măsoară doar 13,4 × 14,6 × 1,85 mm, vine cu GNSS integrat, ARM Cortex M4 integrat și 1MB Flash rezervat pentru dezvoltarea aplicațiilor utilizatorului. Modulul se bazează pe chipset-ul de înaltă performanță Sony Altair ALT1250.

Modulul celular Adrastea-I LTE-M și NB-IoT
Sursă imagine: Würth Elektronik 

Certificat de Deutsche Telekom, modulul Adrastea-I permite o integrare rapidă în produsele finale, fără a fi necesare etichete suplimentare, certificări specifice industriei (GCF) și aprobări ale operatorilor, ori de câte ori se utilizează conectivitatea IoT (cartela SIM) de la Deutsche Telekom. Modulul Adrastea-I este ideal pentru aplicații IoT industriale, agricultură inteligentă, logistică inteligentă și contorizare inteligentă.

Modulul Adrastea-I are suport multi-bandă și poate fi operat prin intermediul uneia dintre cele două tehnologii de comunicație celulară (LTE-M și NB-IoT). Acest lucru permite suportul pentru o acoperire internațională, multiregională. De exemplu, acolo unde LTE-M nu are acoperire, Adrastea-I poate fi configurat pentru a utiliza, în schimb, NB-IoT și invers. Modulul este compatibil cu 3GPP Release-13, cu posibilitatea de actualizare la Release-14. Modulul Adrastea-I este optimizat pentru un consum ultra-redus de putere, dimensiuni compacte și acoperire îmbunătățită. Dimensiunile sale reduse îl recomandă pentru aplicațiile cu dimensiuni reduse, cum ar fi dispozitivele purtabile.

Modulul Adrastea-I are GNSS integrat, suportând atât sistemele de sateliți GPS, cât și GLONASS. GNSS-ul integrat îl face potrivit pentru aplicațiile de urmărire a bunurilor pentru care sunt necesare actualizări ocazionale ale poziției.

Microcontroler de aplicație integrat

Modulul Adrastea-I integrează un microcontroler Arm Cortex M4, 1MB Flash și 256 KB RAM și este disponibil exclusiv pentru dezvoltarea de aplicații pentru clienți. Sony Altair oferă un kit de dezvoltare software (SDK), exemple de coduri, documentație și instrumente pentru a accelera inovarea și dezvoltarea de produse bazate pe microcontrolerul Arm Cortex M4.

Avantajele modulului certificat de Deutsche Telekom

Deutsche Telekom a certificat modulul Adrastea-I pentru mai multe rețele europene LTE-M și NB-IoT. Würth Elektronik eiSos menține un parteneriat solid cu Deutsche Telekom IoT pentru conectivitate (cartela SIM IoT). Certificarea confirmă faptul că produsele finale care utilizează modulul Adrastea-I vor interopera în mod corespunzător în diferitele rețele ale Deutsche Telekom.

Würth Elektronik eiSos

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu