MISS M8TY ȘI PUTEREA MINIATURIZĂRII

by donpedro

Ceea ce la început părea a fi o dorință pătimașă nu este altceva decât planul de a conecta cele mai îndepărtate colțuri ale producției industriale la rețeaua unificată Ethernet. Acest plan îndrăzneț necesită tehnologia de conexiune corectă.
Dispozitivele și aplicațiile de orice fel devin tot mai mici și încep să fie alimentate cu date și putere printr-o interfață unică miniaturizată. În multe cazuri, conectorii consacrați sunt prea mari pentru această sarcină.
Miss M8ty, mica eroină de la HARTING, a apărut acum pentru a salva utilizatorii și producătorii de echipamente și caracterizează o soluție miniaturizată, puternică și robustă.
Cu cabluri și mufe pe partea de dispozitiv injectate, tocmai până la placa de circuit, HARTING a prezentat la târgul industrial de la Hanovra nu numai componente individuale, ci și o soluție completă M8 cu codificare D pentru Ethernet de la Cloud până la fiecare senzor.
Cu 100Mbit și PoE, Miss M8ty trimite putere și date până la cele mai îndepărtate colțuri la nivel de teren.

Aici, carcasa sa dură depășește pe toții oponenții care îi stau în cale pentru transmisia securizată de biți și bytes. Cu gradul de protecție IP67, apa și praful sunt neputincioase pentru a o afecta, aceasta fiind ecranată împotriva CEM provenind de la alte dispozitive din teren în conformitate cu ISO 11801 – condiția esențială pentru o transmisie Ethernet rapidă. Pentru mica noastră eroină, nu este nicio problema.

Caracteristică Ethernet în conformitate cu IEEE 802.3, ea vorbește limba viitoare a tuturor abonaților și, datorită faptului că e standardizată în conformitate cu PAS IEC 61076-2-114, oferă utilizatorilor certitudinea că funcționeaza bine cu conexiunile M8 care sunt utilizate în prezent. Micuța eroină pentru rețelele mari aduce Ethernet-ul la cea mai mică aplicație imaginabilă.

Aici, ea reprezintă mai mult decât un fenomen.
A venit ca să rămână!

PE SCURT
 economie de spațiu
 mică, robustă și protejată IP65/67

 

Autor: Matthias Domberg, Product Manager, HARTING Technology Group,  Matthias.Domberg@HARTING.com

Contact:

HARTING Romania SCS
Str. Europa Unită nr. 21,
RO-550018 Sibiu

Tel.: 0369 102 672
Fax: 0369 102 622

ro@HARTING.com
www.HARTING.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu