Microchip crește performanţa cu 25%, la seria MCU PIC32 MX1/MX2 cu 32 biţi, low-cost, capsulare mică

by donpedro

Microchip anunță o creștere de performanță cu 25% la microcontrolerele sale pe 32 biți (MCU PIC32MX1/MX2). Prin creșterea vitezei lor de la 50MHz sau 83 DMIPS, Microchip ridică performanța seriei PIC32 MCU MX1/MX2 la un nou nivel, susținut de numeroase funcții periferice și 4 canale DMA.
Seria include PIC32MX1/MX2, cel mai mic MCU pe 32 biți de la Microchip, cu dimensiuni până la 5 mm × 5 mm și pitch 0,5 mm, precum și cel mai mic preț de cost pentru PIC32 MCU. Aceste dispozitive includ memorie până la 128K Flash și 32K RAM și integrează periferice pentru touch-sensing, de prelucrare audio și aplicații avansate de control. Perifericele integrate includ un modul hardware pentru adăugarea mTouch™, butoane capacitiv-touch sau senzori avansați; o interfață pentru grafică sau memorie externă PMP (Paralel Master Port) de 8 biți; un convertor ADC pe 10 biți la 1 Msps cu 13-canale și periferice seriale de comunicații. Seria MX2 adaugă, de asemenea, capabilități USB On-The-Go (OTG).
PIC32MX1 și MX2 MCU sunt proiectate pentru aplicații low-cost de pe piețele de consum și auto, cum ar fi playere de muzică, căști cu anulare a zgomotului, radiouri cu ceas și bar de sunet în sistem de divertisment, precum și ecrane tactile cu butoane și glisante, display-uri grafice și aplicații USB pe dispozitiv gazdă. În piețele medicale și industriale, aplicațiile includ anularea zgomotului din căști la nivel de cerințe industriale, fiind în plus față de display-uri medicale și industriale cu capacități touch-sensing.

Microchip
www.microchip.com/get/049F

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu