Microchip actualizează programul MPLAB® Device Blocks pentru Simulink® cu capabilităţi multi-rată și întreruperi

by donpedro

Microchip anunță versiunea 3.30 a programului său MPLAB® Device Blocks pentru Simulink®, ceea ce îl face ușor de a dezvolta proiecte complexe folosind controlere de semnal

digital dsPIC30 și dsPIC33 Microchip (DSC). Acest program oferă un set de interfețe pentru mediul grafic Simulink în MathWorks, pentru simulare și proiectare bazată pe modele, unde este generat cod pentru aplicație, compilat și încărcat pe un dsPIC® DSC țintă într-un singur pas. Actualizările la această versiune includ blocuri de dispozitive de întreruperi, multi-rată, precum și o ediţie gratuită pentru până la șapte porturi I/O care elimină timpul de aș­tep­tare de com­pilare aflat la ediţiile gratuite anterioare. Utili­zatorii existenți pot face upgrade la noua edi­ție PRO, gratuit. Pentru o mai mare flexibilitate, programul MPLAB® Device Blocks de la Microchip oferă un control complet al celor mai multe peri­ferice on-chip din dsPIC DSC, incluzând porturi digitale I/O, convertoare ADC, PWM, schimbări de notificări, ieșire de comparator, capturi de intrări, interfețe encoder, întreruperi și resetări, precum și interfețe de comunicație cum ar fi I2C™, SPI și UART. În plus, proiectanții pot monitoriza, acorda și conecta algoritmii și aplicațiile lor în timp real, printr-o interfață grafică.
Programul MPLAB® Device Blocks este, de asemenea, simplu de inițializat, iar o configurație poate fi utilizată în toate dispozitivele dsPIC DSC, permițând ușor schimbări în procesul de proiectare și migrație. Blocuri de configurare țintă includ Master Block, Simulink Reset Config, Compiler Option și Data Sheet.

Microchip
www.microchip.com/get/W15M

S-ar putea să vă placă și