Maxim Integrated permite companiei OMRON să-și extindă linia de produse IO-Link din seria NXR cu soluții I/O Hub pentru Industrie 4.0

by donpedro

Maxim Integrated Products, Inc. a anunțat că produse sale duale IO-Link® au fost adoptate de OMRON Corporation pentru seria NXR de controlere IO-Link și hub-uri I/O IO-Link. Seria NXR oferă clienților OMRON o nouă modalitate de a adăuga atât intrări și ieșiri la sistemele de automatizare din fabrică, cât și inteligență la marginea liniilor lor de fabricație, utilizând controlerul dual IO-Link MAX14819A, dispozitivul IO-Link MAX14827A și driverele MAX14912 și MAX14915 de la Maxim Integrated. Inovatoarea serie NXR de la OMRON permite diagnosticarea și monitorizarea continuă a stării utilajelor din fabricile de producție ale clienților OMRON.

Legăturile bidirecționale ale IO-Link aduc inteligență (și, implicit, autonomie) senzorilor și actuatoarelor, conducând la o producție mai inteligentă, permițând echipamentelor să se adapteze, din mers, la schimbările de produs și să ia decizii în timp real. Tehnologia IO-Link de la Maxim Integrated, combinată cu un portofoliu extins de produse digitale configurabile prin software, oferă companiei OMRON noi oportunități pentru soluțiile sale I/O hub IO-Link, contribuind, în același timp, la accelerarea adoptării acestui standard în industrie.

Prin utilizarea noului controler NXR IO-Link (NXR-ILM08C-EIT) și noului I/O hub IO-Link (NXR – []D166C-IL2), compania a obținut o reducere a timpilor de configurare și punere în funcțiune cu 90%. În plus, noua serie NXR de controlere IO-Link și produse I/O hub beneficiază de capabilități de diagnosticare inteligentă pentru reducerea timpilor de nefuncționare, prin colectarea informațiilor operaționale în timp real, pe toată linia de producție.

Mai multe informații:

Maxim Integrated

Mai multe informații găsiți aici

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu