Analog Devices anunță platforma de dezvoltare pentru monitorizarea stării unui utilaj dintr-o hală de producție

by donpedro

Analog Devices, Inc. (ADI) a lansat o platformă completă de dezvoltare pentru monitorizarea stării (CbM), creată pentru a ajuta la accelerarea dezvoltării de hardware, software și algoritmi pentru monitorizarea stării unui anumit utilaj. CN0549 poate realiza achiziții de date de înaltă fidelitate de la senzori de bandă largă fixați pe utilajul testat. Interfețele software open source ale platformei de dezvoltare facilitează conectarea sistemelor embedded la instrumente de analiză a datelor, cum ar fi MATLAB® sau Python. În plus, platforma CN0549 permite procesarea în timp real a datelor despre vibrații pentru a accelera dezvoltarea algoritmilor de învățare automată utili în aplicațiile de întreținere predictivă.

Elemente cheie:

  • Senzor MEMS de vibrații de bandă largă (DC la 10kHz), compatibil cu interfețele piezoelectrice existente, conforme IEPE.
  • Dispozitiv pentru montarea senzorului MEMS de vibrații, care permite – odată ce a fost montat pe utilajul care urmează să fie monitorizat – obținerea unor date fiabile, nealterate de nicio anomalie sau efect mecanic datorat montării senzorului pe utilaj.
  • Sistem de achiziție de date de bandă largă, de înaltă fidelitate.
  • Gateway încorporat cu software open source la standard industrial pentru procesarea datelor.
  • Utilizarea de exemple pas-cu-pas pentru a transmite date despre vibrații în medii de învățare automată (cum ar fi MATLAB, TensorFlow și alte instrumente bazate pe Python) pentru dezvoltarea algoritmilor.

Informații și link-uri utile despre acest produs:

Analog Devices

Mai multe informații găsiți aici

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu