Lauterbach anunță suport pentru depanare și urmărire pentru NVIDIA DRIVE Orin™ în aplicații critice, de siguranță

Lauterbach, producător important de instrumente de dezvoltare de ultimă generație pentru sisteme embedded, a anunțat că instrumentele sale de dezvoltare TRACE32® suportă acum sistemul pe cip (SoC) NVIDIA DRIVE Orin™. Aceasta include depanare JTAG simultană a nucleelor CPU, precum și colectare non-intruzivă a trace-urilor CPU pentru certificarea siguranței funcționale.

by gabi

NVIDIA DRIVE Orin™ este un computer central pentru vehicule inteligente, care oferă o cantitate masivă de performanță de calcul (254 trilioane de operații pe secundă) pentru aplicații de conducere autonomă și foarte automatizate. Instrumentele TRACE32® de la Lauterbach completează suita de instrumente de dezvoltare NVIDIA Nsight. În timp ce NVIDIA Nsight se concentrează pe dezvoltare de aplicații cu accelerare GPU și CPU multi-nucleu, TRACE32 de la Lauterbach permite o depanare accelerată de hardware și urmărire în timp real, ceea ce este esențial pentru aplicațiile critice din punct de vedere al siguranței.

Instrumentele TRACE32® constau în software-ul universal de depanare și urmărire (tracing) PowerView, precum și în module de accelerare a depanării și urmăririi. În timp ce modulele inteligente PowerDebug de la Lauterbach oferă cele mai mari viteze de descărcare disponibile și cei mai mici timpi de răspuns pentru o depanare și automatizare a testelor eficiente, modulele de urmărire în timp real PowerTrace oferă o perspectivă completă asupra a ceea ce fac nucleele CPU DRIVE Orin, fără a afecta performanța în timp real a acestuia. Pentru profilarea sistemului sau pentru certificarea siguranței, analiza trace – inclusiv măsurătorile de acoperire a codului – este esențială. În alte cazuri de utilizare, aceasta suportă o implementare rapidă, sigură și fiabilă a proiectelor integrate.

Pentru a da posibilitatea clientului care dezvoltă atât aplicații, cât și software de control în timp real, TRACE32® permite depanarea și urmărirea simultană a procesoarelor de aplicații Arm® Cortex®-A și a nucleelor de timp real, care acționează adesea ca factori de decizie, sau ‘votanți’, în situații critice de conducere, unde funcțiile trebuie să fie calculate în conformitate cu nivelul de siguranță ISO 26262 ASIL-D, precum și a controlerelor gazdă pentru comunicațiile la bordul autovehiculelor.

SoC-ul NVIDIA DRIVE Orin™ este soluția ideală pentru activarea capabilităților de conducere autonomă, a vizualizărilor de încredere, a clusterelor digitale și a cabinelor de pilotaj AI. Familia de produse scalabile DRIVE Orin™ permite dezvoltatorilor să construiască, să extindă și să utilizeze o singură investiție pentru dezvoltare în cadrul unei întregi flote, de la sisteme de nivel 2+ până la vehicule complet autonome de nivel 5.
Despre Lauterbach GmbH
Lauterbach este principalul producător de instrumente de dezvoltare de ultimă generație pentru sisteme embedded, având o experiență de peste 40 de ani. Este o companie internațională, bine stabilită, care oferă servicii clienților din întreaga lume, colaborează cu toți producătorii de semiconductori și se află în continuă creștere. La sediul central din Hoehenkirchen, în apropiere de München, echipa de ingineri dezvoltă și produce instrumente de dezvoltare foarte competente și specializate, ușor de utilizat, sub marca TRACE32®. Sucursalele din Marea Britanie, Italia, Franța, Tunisia, de pe coasta de est și de vest a Statelor Unite, Japonia și China și inginerii de vânzări, precum și cei de asistență, foarte bine calificați, din multe alte țări, fac ca întreaga gamă de produse Lauterbach să fie disponibilă în întreaga lume.

Lauterbach GmbH

S-ar putea să vă placă și