Laptop-uri pentru aplicaţii în condiţii extreme de mediu

by donpedro

Captec a introdus două noi laptop-uri robuste şi cost-eficiente extinzând astfel oferta de calculatoare destinate operării în medii ostile.
Laptop-urile sunt proiectate să ofere aplicaţii de calcul puternice în condiţii dificile de mediu fără adăugarea de alte elemente costisitoare de protecţie.
Noile laptop-uri de la Captec sunt conforme cu cerinţele de protecţie la vibraţii şi şocuri puternice – MIL-STD810G. Modelele de 14” sunt proiectate să suporte clasa de protecţie IP53 şi pot fi utilizate în condiţii de vreme rea sau în medii umede, în timp ce modelele de 12” pot fi folosite ca tablete în aceleaşi condiţii fără deteriorare display-ului sau tastaturii.
De asemenea, acestea oferă ecrane tactile lizibile la lumina soarelui sau în modul de operare pe timp de noapte. Laptop-urile Captec sunt configurate pe baza procesoarelor Intel Core i de generaţia a 3-a ce oferă procesare de date şi capabilităţi grafice de ultimă oră.
Bateriile hot swap precum şi durata lungă de viaţă a bateriilor oferă operare neîntreruptă evitând astfel oprirea funcţionării în momente critice. O singură încărcare a bateriei vă oferă o autonomie de funcţionare a laptop-ului pentru mai mult de o zi.
Laptop-urile dispun de conectori USB şi LAN dar şi de conectivitate wireless extinsă asigurându-vă astfel de păstrarea comunicaţiei tot timpul lucrului.
De asemenea, pentru lucrul în medii dificile, laptop-urile Captec vin însoţite de o gamă largă de accesorii precum şi sistemele de operare Windows 7/ 8 sau Linux. Aceste calculatoare robuste sunt ideale pentru aplicaţii precum comunicaţii mobile, operare în camp deschis sau inspectarea liniilor de telecomunicaţii.
Noua serie de laptop-uri Captec sunt disponibile acum.

Captec
www.captec-group.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu