Voltmetru compact pentru aplicaţii portabile

by donpedro

Murata a lansat circuitul DMR20-10-DCM “nanoMeter” un voltmetru DC compact cu auto-alimentare proiectat pentru montarea într-un panou rotund (30 și 30,5 mm / 1,2 inch) ce corespunde standardului industrial “oiltight”.
Voltmetrul “rotund” ocupă un spațiu minim, conţine un LED display cu 4 cifre (7.6mm / 0.3 inch) și este auto-alimentat. Pentru deplina funcţionare, tot ceea ce este necesar este conectarea la o sursă de alimentare cuprinsă între +6 şi +75VDC. Datorită faptului că DMR20 nu necesită componente suplimentare sau sursă de alimentare separată, dispozitivul este extrem de ușor de adăugat în aproape orice echipament alimentat de la o sursă de curent continuu sau de la baterii.
Cu ajutorul unui jumper configurabil, se pot obţine tensiuni afişate pe ecranul voltmetrului la o rezoluție fixă de 0.1V (pentru o tensiune de intrare cuprinsă în plaja +6 … +75VDC) sau la o rezoluție de 0.01V atunci când tensiunea de intrare este sub +51VDC. Cu un consum redus de energie, uzual mai puțin de 7mA, voltmetrul DMR20 este ideal pentru utilizarea într-o gamă largă de aplicații alimentate de la baterii, încărcătoare de baterii şi altele.
Voltmetrul este ambalat într-o carcasă robustă din material plastic şi a fost proiectată pentru a corespunde standardului de protecție IP67/NEMA 6 cu privire la etanşarea împotriva pătrunderii apei. Acesta este livrat cu o garnitură de cauciuc EPDM și o piuliță hexagonală din plastic gata pentru a fi montat în panouri industriale cu decupaje standard.Voltmetrul este protejat împotriva alimentării inverse la maxim 100VDC. O siguranță internă pentru auto-resetare oferă, de asemenea, fiabilitate și protecțe pe termen lung. DMR20 poate opera într-o plajă de temperatură cuprinsă între -25 şi +60°C.

Murata
www.murata.eu

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu