KISS-Stor: subsisteme SATA RAID silenţioase şi robuste

by donpedro

Eching/Germania, 6 iulie 2006 – Odată cu introducerea pe piaţă a noilor subsisteme SATA RAID KISS-Stor 1 şi KISS-Stor 0/5, Kontron oferă acum 2 soluţii de memorare economice şi eficiente ca răspuns la cererea crescută de astfel de sisteme sigure, rapide, robuste, silenţioase şi conforme RoHS. Ambele subsisteme KISS-Stor sunt uşor de instalat şi gestionat – singura cerinţă este existenţa unui port SATA I sau SATA II liber. Comparativ cu alte soluţii similare, Kiss-Stor economiseşte spaţiu şi cablu, maximizând în acelaşi timp capacitatea sistemului.
KISS-Stor 1 dispune de 2 HDD SATA în oglindă; buffer integrat de 2MB pentru transfer optimizat al datelor şi oferă o capacitate de stocare de 500GB. Dispozitivul este proiectat pentru lucru în condiţii dificile de mediu, KISS-Stor 1 putând fi utilizat oriunde este necesară o înaltă securitate a datelor.
În operarea RAID 0, KISS-Stor 0/5 – cu trei HDD SATA – oferă o capacitate maximă de stocare de 1,5 terabyte şi o viteză de transfer de până la 150MB pe secundă. Configuraţia alternativă RAID de nivel 5 cu trei harddisk-uri oferă o securitate sporită a datelor. Astfel, KISS-Stor 0/5 este destinat, de exemplu ca file server foarte robust sau în domeniul procesării imaginilor.

kontron www.kontron.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu