Cele mai mici diode cu montare pe suprafaţă în capsulă SOD-523

by donpedro

Böblingen, Germania, – Avago Technologies prezintă 4 dintre cipurile sale de diode de înaltă performanţă în capsula cea mai mică cu montare pe suprafaţă. La numai 1,2 mm lungime, 0,8 mm lăţime şi 0,6 mm înălţime, 12 diode pot încăpea într-un bob de orez. Cele mai noi miniaturizări extind oferta companiei către producători de produse cum ar fi: telefoane mobile, etichete cu identificare radio (RFID), reţele locale wireless, televiziune prin cablu şi sisteme de transmisie TV prin satelit.
Fiecare dintre cele 3 diode cu strat de baraj Schottky (HSMS-282Y, HSMS-285Y, HSMS-286Y) şi dioda de comutaţie single PIN (positive-intrinsic-negative) (HSMP-389) este furnizată în capsulă standard economică SOD-523. Aceste produse se adaugă familiei de diode cu montare pe suprafaţă de la Avago Technologies, familie ce cuprinde capsule standard SOT-23, SOT-143, SOT-323, SOT-363, SOT-25 şi SOD-323. Ele sunt fabricate pe discuri de siliciu pe 6-inch utilizând tehnologia de procesare patentată Avago.
Diodele Schottky HSMS-282Y sunt optimizate pentru aplicaţii de detecţie a semnalului de până la 4 GHz şi pentru aplicaţii de mixare sau multiplicare a frecvenţei de până la 6 GHz. Ele sunt o alegere excelentă pentru detectare şi mixare în telefonia mobilă, infrastructură wireless, WLAN, WiMAX şi telefoane fără fir.
HSMS-285Y este un detector de polarizare nulă optimizat pentru utilizare în aplicaţii de semnal mic la frecvenţe de sub 1,5 GHz. Diodele de acest tip sunt în particular potrivite pentru etichete cu identificare radio.
HSMS-286Y este optimizat pentru utilizarea ca detector de semnal, ca şi pentru aplicaţii de modulare, convertire de semnal şi dublare a tensiunii cu semnale de până la 6 GHz, ca de exemplu: cititoare de etichete RFID şi RF, blocuri de convertoare de zgomot redus pentru DBS (direct broadcast satellite).
Dioda PIN HSMP-389Y este optimizată pentru aplicaţii de comutaţie de până la 3 GHz în aplicaţii ce solicită pierderi mici de inserţie, rezistenţă mică la curent şi capacitate redusă.

Avago Technologies www.avagotech.com/rf

Adaugă un comentariu