Interfeţe LCEDI de la Tyco Electronics

by donpedro

Pieţele în rapidă dezvoltare pentru tablete, notebook-uri şi PC-uri creează cerere pentru soluţii de interconectare de înaltă performanţă cu transfer suficient pentru conducerea celor mai recente tehnologii de afişare.
Pornind de la aceste cerinţe în minte, Tyco Electronics (TE) a lansat noua generaţie a familiei de conectori pentru interfeţe LCEDI (LCD Coaxial Embedded Display Interface), cu care TE este capabil să furnizeze soluţii complete pentru interconectări panou/placă de bază.
Există două versiuni diferite de conectori LCEDI: LCEDI şi LCEDI SR. Conectorii LCEDI sunt în principal proiectaţi pentru afişaje de notebook şi tablete PC, în timp ce conectorii LCEDI SR sunt proiectaţi pentru aplicaţii de sistem.
Familia de conectori este capabilă să asigure o performanţă electrică excepţională în aplicaţiile LVDS (Low-Voltage Differential Signaling) cât şi eDP (embedded Display Port). Acesta este licenţiat de I-PEX CO., LTD. şi este complet compatibil şi interschimbabil cu seria de conectori I-PEX CABLINE-VS, conector standard global pentru interfaţa de panou lat (16×9) cu iluminare de fundal LED. Configuraţia conexiunii cu profilul său ultra-redus (înălţime de 1,1 mm) le face ideale pentru panourile LCD subţiri cu iluminare de fundal LED ale PC notebook-urilor avansate.

www.te.com/products/LCEDI-PR

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu