Inductor radial ecranat pentru aplicații de curent mare: WE-TIS

by donpedro

Versiunea ecranată a inductorului radial este nouă în gama de inductoare de putere a Würth Elektronik pentru aplicații de filtrare și de stocare.

Componentele sunt ecranate magnetic și permit curenți nominali mari și de saturație de până la 8,5A și 14A.
Würth Elektronik oferă în prezent 12 tipuri de bobine de inducție cu valori cuprinse între 1,3μH la 100.000μH și o rezistență DC foarte mică de doar 0.007 la 210Ω. În funcție de model, toleran­țele sunt de ±20% (1,3 – 47μH) și ±10% (6800 până la 100.000μH). Prin urmare, este ideală nu numai pentru utilizarea ca bobină de filtrare în amplificatoare clasa D, dar, de asemenea, ca inductor de stocare pentru DC/DC.

Würth Elektronik
www.we-online.com

Florin Ivanciuc
Country Manager Romania
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos
Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu