Inductanță de putere WE-MAPI

by donpedro

Există o cerință tot mai mare pentru convertoare DC/DC de înaltă frecvență care oferă un nivel ridicat de performanță și eficiență. Cu noua sa gamă WE- MAPI, Würth Elektronik eiSos furnizează acum inductoare de putere într-un design foarte compact. Comparativ cu bobinele care au un design similar, curentul de saturație pentru noua gamă WE- MAPI este de până la patru ori mai mare. Acest design nou permite să fie utilizată la maxim capacitatea sa, și atinge o performanță optimă de curenți de saturație, extrem de mare. Această bobină este cu 50% mai joasă decât bobinele care au clipsuri de fixare. O combinație de curent de saturație mare, inductanță joasă și joasă RDC stimuleză o eficiență mare la regulatoarele de comutare DC/DC. Șase noi modele realizate dintr-un nou tip de aliaj metalic injectat sunt acum disponibile din stoc. Design-ul ecranat magnetic al carcasei reduce câmpul magnetic de dispersie la un minim absolut. Aceste produse sunt pe stoc. Mostrele sunt furnizate gratuit.

C O N T A C T

Florin Ivanciuc
Country Manager Romania
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos
Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

S-ar putea să vă placă și