Inductanță de putere WE-MAPI

by donpedro

Există o cerință tot mai mare pentru convertoare DC/DC de înaltă frecvență care oferă un nivel ridicat de performanță și eficiență. Cu noua sa gamă WE- MAPI, Würth Elektronik eiSos furnizează acum inductoare de putere într-un design foarte compact. Comparativ cu bobinele care au un design similar, curentul de saturație pentru noua gamă WE- MAPI este de până la patru ori mai mare. Acest design nou permite să fie utilizată la maxim capacitatea sa, și atinge o performanță optimă de curenți de saturație, extrem de mare. Această bobină este cu 50% mai joasă decât bobinele care au clipsuri de fixare. O combinație de curent de saturație mare, inductanță joasă și joasă RDC stimuleză o eficiență mare la regulatoarele de comutare DC/DC. Șase noi modele realizate dintr-un nou tip de aliaj metalic injectat sunt acum disponibile din stoc. Design-ul ecranat magnetic al carcasei reduce câmpul magnetic de dispersie la un minim absolut. Aceste produse sunt pe stoc. Mostrele sunt furnizate gratuit. Mai multe informații pe www.we-online.com

C O N T A C T

Florin Ivanciuc
Country Manager Romania
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos
Würth Elektronik eiSos este parte a grupului Würth Elektronik și este divizia care se dezvoltă cel mai repede din grupul Würth.
Würth Elektronik eiSos este cel mai mare producător german de componente pasive. Würth Elektronik eiSos dezvoltă, produce și distribuie componente pasive și electromecanice pentru industria electronică. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate țările europene, precum și în Statele Unite, Asia și America de Sud. Fabricile de producție sunt situate în Europa, Asia și America. Gama de produse include componente EMC, inductoare, convertoare, componente HF, varistoare, transformatoare, conectori, elemente pentru alimentare, switch-uri.

S-ar putea să vă placă și