Würth Elektronik lansează o nouă versiune a software-ului Component Selector

by donpedro

De mai bine de doi ani, software-ul Component Selector de la Würth Elektronik eiSos a ajutat utilizatorii să aleagă și să simuleze componente pasive. Mii de utilizatori din întreaga lume folosesc gratuit acest software de simulare.


Würth Elektronik eiSos a lansat acum o versiune revizuită și extinsă a Component Selector. Șase module noi au fost adăugate la cele patru existente, ceea ce face acest instrument de selecție una dintre cele mai cuprinzătoare baze de date din lume, cu componente care urmează să fie furnizate de un singur producător.
În plus față de ferite, pentru PCB sunt acum disponibile şi componentele din domeniul componentelor EMC, ferite pentru cablu și bobine de mod comun. Aceste module permit utilizatorilor să analizeze și să compare valorile tehnice și curbele de impedanță pentru toate produsele.
În modulul inductoare de putere, inductorul potrivit pentru convertoare DC/DC non- izolate poate fi determinat cu ușurință. Component Selector calculează, de asemenea, pierderi în miez și în sârma de Cu, iar pe baza acestor pierderi, se calculează creșterea temperaturii componentei. În domeniul surselor de alimentare, există de asemenea, un modul care ajută rapid și ușor configurarea transformatoarelor flexibile pentru convertoare DC/DC izolate, pentru a potrivi valorile de intrare și de ieșire.

Pentru utilizare în circuite PFC active, este acum un modul de determinare corectă a bobinei PFC. Cea mai semnificativă extindere a software-ului a fost pentru produsele de semnal și de comunicații.
Pe lângă modulul existent la inductoare RF pentru selec­ta­rea componentelor în func­ție de frecvență, pentru re­gla­rea antenei de exemplu, au fost introduse trei module noi.
De semnalizare și lumină de fundal cu LED-uri, prin introducerea valorilor de rezistență și de tensiune de intrare, luminozitatea așteptată a LED-ului poate fi afișată.
Un plus deosebit de practic este modulul pentru transformatoare discrete LAN sau transformatoare integrate RJ45 LAN, care permite utilizatorilor să caute și elemente de filtrare după conexiunile interne. Acest lucru înseamnă că soluțiile potrivite pentru produsele existente, pot fi găsite în cel mai scurt timp. Utilizatorii pot de asemenea, salva și stoca setările existente pentru componenta selectată. În toate modulele, fișa tehnică poate fi consultată on-line, iar parametri S pot fi descărcați. Funcția integrată de actualizare online, asigură că baza de date este actualizată la zi.
Utilizatorii care nu au o conexiune la internet pot obține actualizări de pe site-ul producătorului, în orice moment și se pot instala manual. Component Selector este proiectat pentru a fi auto-explicativ și ușor de utilizat. Acest software poate fi instalat gratuit de la www.we-online.de/component-selector.

C O N T A C T

Florin Ivanciuc
Country Manager Romania
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos
Würth Elektronik eiSos este parte a grupului Würth Elektronik și este divizia care se dezvoltă cel mai repede din grupul Würth.
Würth Elektronik eiSos este cel mai mare producător german de componente pasive. Würth Elektronik eiSos dezvoltă, produce și distribuie componente pasive și electromecanice pentru industria electronică. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate țările europene, precum și în Statele Unite, Asia și America de Sud. Fabricile de producție sunt situate în Europa, Asia și America. Gama de produse include componente EMC, inductoare, convertoare, componente HF, varistoare, transformatoare, conectori, elemente pentru alimentare, switch-uri.