Încărcătoare pentru modele populare de smartwatch-uri

Soluții universale de la compania Akyga.

by gabi

Un smartwatch este un dispozitiv care combină funcțiile unui ceas și ale unui telefon modern. Cu ajutorul acestuia, puteți nu numai să verificați ora curentă, ci și să vă monitorizați activitatea fizică, somnul, parametrii de bază ai sănătății, precum și să vă gestionați apelurile telefonice. Acesta este motivul pentru care smartwatch-urile au devenit un accesoriu popular – nu numai în rândul consumatorilor obișnuiți, ci și al sportivilor sau al oamenilor de afaceri.

Aceste dispozitive au, bineînțeles, baterii reîncărcabile care trebuie încărcate în mod regulat. Pentru aceasta se folosesc cabluri și adaptoare dedicate. Din păcate, conexiunile lor nu au fost niciodată standardizate (deși acest lucru s-ar putea întâmpla în curând). La un capăt al cablului de încărcare, în majoritatea absolută a cazurilor, veți găsi popularul conector USB. Cu toate acestea, la celălalt capăt există de obicei un suport special cu contacte plasate cu precizie; cu o formă adecvată pentru a susține corpul dispozitivului, asigurând astfel o conexiune cu cea mai mică rezistență posibilă. Aceste monturi sunt, de obicei, compatibile cu o gamă restrânsă de soluții disponibile în comerț. Și, din nefericire, ca toate accesoriile, sunt supuse uzurii. Între timp, înlocuirile originale sunt destul de scumpe.

Pentru marca
Xiaomi
Pentru marca
Samsung
Pentru marca
Garmin
Pentru marca
Huawei
Pentru
alte mărci

Aici vine în ajutor marca Akyga, care oferă încărcătoare și adaptoare pentru cele mai populare modele de smartwatch-uri. TME oferă articole dedicate dispozitivelor de la producători precum Apple, Huawei, Xiaomi și Fitbit, precum și Samsung și Garmin. Cablurile și conectorii încărcătoarelor sunt concepute pentru curenți de până la 1A (suficient pentru această gamă de aplicații). Produsele, în funcție de model, sunt realizate în alb și negru.

Caracteristici:
Tip cablu pentru încărcare smartwatch
Tip tranziție USB – smartwatch
Curent nominal 1A
Lungimea cablului* de la 0,1m la 1m
Culoare* alb sau negru

* în funcție de model

Text elaborat de Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.

S-ar putea să vă placă și