Protejați-vă aplicația folosind un microcontroler cu caracteristici de securitate dovedite în industrie

by donpedro

Implementați practici de securitate și măsuri de contracarare dovedite în industrie pentru a vă proteja împotriva unei clase largi de atacuri fizice și de la distanță cunoscute în piețele IoT, industriale, de consum și medicale.

PIC32CM LS60 este primul microcontroler din industrie cu consum de putere ultra-redus care combină într-o singură capsulă un subsistem de securitate clasificat JIL ‘High’ și Arm® TrustZone®. Această familie oferă securitate robustă, consum de putere extrem de redus, funcții tactile îmbunătățite și analogică inteligentă, rulând la 48 MHz cu configurații de memorie de până la 512 KB Flash și 64 KB SRAM.

Caracteristici cheie

  • Platforma Trust simplifică diverse etape de dezvoltare, de la furnizarea de chei securizate și crearea de prototipuri până la producția de serie mare.
  • Tehnologia picoPower și analogica inteligentă disponibilă pe noul microcontroler PIC32CM LS60 oferă cel mai mic consum de putere posibil, utilizând caracteristici inovatoare, cum ar fi niveluri duble de performanță și periferie SleepWalking.
  • Pentru a proiecta interfețe tactile superioare, controlerul periferic tactil (Peripheral Touch Controller – PTC) îmbunătățit cu Driven Shield Plus asigură funcția tactilă în condiții de umiditate și zgomot.

 Aflați mai multe 

 

©Copyright 2022 Microchip Technology Inc. All rights reserved.
Microchip Limited, Microchip House, 720 Wharfedale Road, Winnersh Triangle, Wokingham, RG41 5TP, United Kingdom
Email: microchip-uk.communications@microchip.com Phone: +44 (0)118 921 5800

S-ar putea să vă placă și