Heilind prezintă cele mai noi inovații în cadrul Evertiq

by donpedro

Heilind în calitate de lider în distribuția de echipamente electronice, va folosi cea mai importantă expoziție de echipamente electronice industriale din Polonia, Evertiq, pentru a prezenta portofoliul său de componente lider de piață, în fața inginerilor de proiectare ai producătorilor de echipamente originale.

Evenimentul va avea loc joi 28 octombrie la PGE Narodowy Stadium, Heilind (standul 203) va fi văzută prezentând ample capabilități și soluții pentru aplicații de conectare și cablare.

La loc de cinste și foarte vizibil se vor afla atât familia de conectori FIT de la Molex, cât și cele mai recente inovații de la Alpha Wire, 3M, ITT, TE, PEM și Panduit.

Vizitatorii vor putea descoperi mai multe despre cele mai recente investiții și evoluții din cadrul Heilind, biroul polonez al acesteia din Cracovia fiind deja certificat ISO.

Dominik Grzesiak, Team Leader Product Management al Heilind Electronic Europa, menționează: „Este bine că vedem evenimentul Evertiq din nou în program, deoarece ne va oferi oportunitatea fantastică de a ne reconecta direct cu clienții și să înțelegem mai multe despre provocările cu care aceștia se confruntă și ce au nevoie de la noi în calitate de partener pentru aprovizionare.

„În Polonia și, cu adevărat, în întregul business Heilind, continuăm să creștem gama și cantitatea de articole disponibile din stoc, susținute de suport tehnic foarte receptiv și inegalabil.

„Putem furniza cantități mici chiar și o singură bucată deci putem satisface nevoi ale clienților de toate dimensiunile și din toate sectoarele și domeniile de aplicare.”

Heilind Electronics

S-ar putea să vă placă și