Gama “Filter-D” Subminiatură

by donpedro

HARTING introduce conectoarele “Filter-D” în completare la gama D-Sub, o gamă de conectori filtru care folosesc o tehnologie unică oferind o flexibilitate completă a capabilităţilor de filtrare.

Această gamă de conectori de la HARTING poate fi utilizată în procesul de lipire în cuptor (compatibilă pentru montaj de suprafaţă / SMC) şi constă din:

O gamă strandard de produse (disponibile în stoc pentru aplicaţiile PCB şi pe cablu) mamă/tată, cu lipire cup /straight/right angle, 9/15/25/37 pini şi o mare varietate de accesorii.
Soluţii “Custom” (inclusiv “mixed D-Sub”) pot fi implementate prin tehnica inovativă de filtrare care permite selectarea filtrului optim printr-o abordare contact cu contact.
Această tehnologie flexibilă asigură nu numai diferenţierea filtrării per contact ci şi mixarea tipurilor de filtre aplicabile într-o carcasă standard D-Sub (e.g. capacitive, inductive sau cu protecţie la înaltă tensiune).
Aceşti conectori sunt proiectaţi astfel încât sistemele să fie în conformitate cu reglementările FCC articolul 15, IEC 1000, EN 5502 şi sunt destinaţi aplicaţiilor aerospaţiale, industriale, medicale, de telecomunicaţii şi pentru calculatoare.

www.comet.srl.ro

S-ar putea să vă placă și