Gama de conectori impermeabili “Pisces” de la Intelliconnect pentru medii dure

Transmitere fiabilă a semnalelor critice; rezistenți la apă atunci când nu sunt conectați

by gabi

Intelliconnect (Europe), producător cu sediul în Marea Britanie, specializat în fabricarea de conectori RF și cu microunde, rezistenți la apă și criogenici, precum și de ansambluri de cabluri, este lider în materie de conectori și adaptoare rezistente la apă, datorită gamei sale Pisces. Fiind o gamă de produse proiectate la comandă, aceasta este destinată utilizării în medii dure, unde transmiterea fiabilă a semnalelor este esențială.

Gama de conectori Pisces include o varietate de tipuri de conectori, inclusiv SAM, N, TNC și BNC, precum și opțiunea de personalizare. Aceștia sunt disponibili într-o serie de configurații, precum cea cu conectare directă, în unghi drept și de tip “bulkhead” (cu montare pe panou sau carcasă) și pot fi livrați pre-cablați cu diferite tipuri și lungimi de cablu, în funcție de cerințele individuale ale clienților.

O caracteristică cheie a gamei de conectori Pisces este nivelul ridicat de etanșare față de mediu. Aceștia au fost proiectați pentru a îndeplini sau depăși standardele IP68 privind rezistența la apă sau praf și pot rezista la expunerea la temperaturi extreme, șocuri și vibrații. Acest lucru îi face ideali pentru utilizarea în aplicații precum cele din domeniul apărării, medical, industrial și al exploatării petrolului și gazelor.

Toți conectorii Pisces sunt etanșați în interior, ceea ce îi face impermeabili atunci când nu sunt conectați. Produsele cheie din gama Pisces includ:

  • ABMS este o interfață de conectare specială subminiatură, creată inițial pentru a fi utilizată cu implanturile cohleare. Această serie se bazează pe MCX, dar cu o robustețe sporită care permite 3.000 de cicluri de conectare.
  • TNC dispune de un portofoliu extins de fișe, mufe, adaptoare și ansambluri de cabluri. Datorită dimensiunii, robusteții și costului relativ scăzut, este un model foarte popular.
  • Gama tip N este ultra-rezistentă și este disponibilă, totodată, într-o gamă largă de fișe, mufe, adaptoare și ansambluri de cabluri.
  • Seria SMA de conectori subminiatură rezistentă la apă este una dintre cele mai populare datorită dimensiunilor sale mici și capacității de operare la peste 18Ghz.

Gama Pisces include, de asemenea, o serie de accesorii, inclusiv capace de protecție împotriva prafului și a reliefurilor de tensiune, pentru asigurarea că acești conectori rămân protejați și securizați în timpul utilizării. Pe lângă numeroasele tipuri de produse RF/coaxiale, Intelliconnect poate furniza soluții de interconectare electrică și multipin de înaltă performanță, precum și produse sigilate ermetic pentru medii cu presiune ridicată.

Steve Groves, Director de vânzări și de marketing la Intelliconnect, a declarat: “Conectorii noștri din gama Pisces oferă o soluție de conectivitate de înaltă calitate, fiabilă și personalizabilă pentru aplicațiile care necesită o etanșare robustă, rezistentă la apă, de înaltă performanță și o etanșare excelentă în ceea ce privește mediul înconjurător.”

Intelliconnect (Europe) Ltd este cel mai mare producător britanic de conectori RF și cu microunde, rezistenți la apă și la temperaturi extrem de scăzute, precum și de ansambluri de cabluri pentru aplicații care includ dispozitive portabile, tehnologie medicală, telecomunicații, comunicații prin satelit, sectorul militar, aerospațial, spațial, maritim, comunicații generale în domeniul microundelor, tracțiune feroviară, petrol și gaze. Intelliconnect produce, totodată, gama Pisces de conectori RF impermeabili, adaptoare coaxiale menite să faciliteze conexiunea între serii și schimbarea tipului de conector (mamă sau tată) etc., capace antipraf și oferă servicii cu valoare adăugată.

Activitatea lor de asamblare a cablurilor criogenice CryoCoax, lansată recent și în plină expansiune, aprovizionează piața în creștere pentru calculul cuantic, domeniul medical, cercetare, testare și măsurare și piețele emergente de calcul în condiții de temperatură scăzută.

Divizia de cabluri a companiei Intelliconnect este specializată în producția de cabluri pentru microunde de înaltă frecvență, de calitate superioară și la prețuri accesibile, inclusiv ansambluri triaxiale, cabluri semi-rigide, semi-flexibile și criogenice, precum și produse standard de tip RG/LMR. Cablurile pot fi impermeabilizate până la IP68 și includ caracteristici speciale, inclusiv potrivirea fazelor și ansambluri robuste pentru utilizarea în medii dure.

Pentru mai multe informații, sunați la +44(0)1245 347145, trimiteți un e-mail la sales@intelliconnect.co.uk sau vizitați www.intelliconnectgroup.com/

Conector din gama Pisces de la Intelliconnect, rezistent la apă.

Intelliconnect (Europe) Ltd.

www.cryocoax.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu