Conectori personalizați, creați pentru utilizări speciale, disponibili de la Intelliconnect în termene de livrare rapide

Soluții personalizate de conectivitate și produse dedicate pentru utilizări speciale cu livrare rapidă

by gabi

Intelliconnect (Europe) Ltd producător cu sediul în Marea Britanie, specializat în fabricarea de conectori RF, rezistenți la apă și criogenici, oferă servicii de înaltă clasă la nivel mondial în domeniul proiectării de conectori la comandă și de asamblare a cablurilor. Unică, în prezent, în lumea componentelor RF, compania Intelliconnect dispune de o echipă internă de ingineri și proiectanți experți cu o vastă experiență, care poate proiecta produse RF personalizate pentru piețele globale.

Din 2003, Intelliconnect oferă companiilor specializate în dezvoltarea de produse tehnologice soluții la probleme legate de performanță electrică, caracteristici fizice, interfață, materiale rezistente la apă, finisare și depreciere tehnologică. Campioni ai inovației, Intelliconnect a creat un sistem IP67/68 pentru conectori cu etanșare internă și externă, până la noua lor gamă criogenică destinată cercetării și calculului cuantic.

În căutare constantă de noi soluții, compania oferă cel mai rapid termen de execuție din industrie pentru proiectare, de obicei 24 de ore, mostre de la trei săptămâni și livrare rapidă a producției în câteva săptămâni de la acceptare.

Echipele de proiectare ale Intelliconnect colaborează îndeaproape cu clienții pentru a se asigura că ajutorul, sfaturile și, în cele din urmă, produsul corespunde exact cerințelor impuse, asigurând o performanță optimă la cel mai mic cost de achiziție posibil.

Gama de produse de la Intelliconnect destinate aplicațiilor de apărare și securitate cuprinde conectori, adaptoare, capace de conducte și ansambluri de cabluri cu finisaj de zinc negru antireflectorizant. Intelliconnect oferă, de asemenea, o gamă largă de conectori din oțel inoxidabil cu specificații înalte, precum și adaptoare “in-series” pentru conectarea a două dispozitive care utilizează același tip de conectori, precum și adaptoare “between-series”, pentru conectarea a două dispozitive care utilizează două serii diferite de conectori.

Produsele standard includ conectori coaxiali și adaptoare de înaltă calitate, la preț redus, din gama Taurus. Aceștia sunt potriviți pentru toate aplicațiile RF și cu microunde, inclusiv pentru aplicații medicale, telecomunicații, comunicații prin satelit, instrumentație, MIL, industria aerospațială, spațială, tracțiune, petrol și gaze și domeniul maritim. Conectorii Taurus sunt disponibili în formate standard utilizate pe scară largă în industrie, inclusiv BNC, SMA, MCX și tip N.

Steve Groves, Director de vânzări și de marketing la Intelliconnect, spune: “Concentrarea noastră totală asupra conectorilor RF și criogenici ne permite să fim atenți la toate aspectele și să folosim toată expertiza noastră pentru a-i sprijini pe clienți, oferindu-le conectori și ansambluri de cabluri care să corespundă exact cerințelor lor, fără compromisuri.”

Intelliconnect (Europe) Ltd este cel mai mare producător britanic de conectori RF și cu microunde rezistenți la apă și la temperaturi extrem de scăzute, precum și de ansambluri de cabluri. Activitatea lor de asamblare a cablurilor criogenice CryoCoax, lansată recent și în plină expansiune, aprovizionează piața în creștere pentru calculul cuantic, domeniul medical, cercetare, testare și măsurare și piețele emergente de calcul în condiții de temperatură scăzută.

Divizia de cabluri a companiei Intelliconnect este specializată în producția de cabluri pentru microunde de înaltă frecvență, de calitate superioară și la prețuri accesibile, inclusiv ansambluri triaxiale, cabluri semi-rigide, semi-flexibile și criogenice, precum și produse standard de tip RG/LMR. Cablurile pot fi impermeabilizate până la IP68 și includ caracteristici speciale, inclusiv potrivirea fazelor și ansambluri robuste pentru utilizarea în medii dure.

Pentru mai multe informații, sunați la +44(0)1245 347145, trimiteți un e-mail la sales@intelliconnect.co.uk sau vizitați www.intelliconnectgroup.com/

Gamă de conectori personalizați de la Intelliconnect.

Intelliconnect (Europe) Ltd.

www.cryocoax.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu