BMZ lansează cutia de perete POWER2CAR

Grupul BMZ, specialist de top în fabricarea de baterii litiu-ion și sodiu-ion, a lansat POWER2CAR, un sistem inovator pentru încărcarea vehiculelor electrice.

by gabi

POWER2CAR este o soluție wallbox excelentă pentru locuințe, oferind proprietarilor de mașini electrice autonomie în raport cu disponibilitatea limitată și prețurile stațiilor de încărcare publice. POWER2CAR este completarea perfectă a conceptului de locuință inteligentă în care sunt utilizate sisteme fotovoltaice.

Această soluție proprietară care se adaugă la gama de produse BMZ este rezultatul angajamentului companiei de a facilita tranziția energetică și de transport pentru familii, oferindu-le componente perfect coordonate de la o singură sursă. De exemplu, POWER2CAR funcționează fără probleme cu invertorul hibrid POWER2GRID de la BMZ. În combinație cu BMZ GridSwitch, POWER2CAR poate fi utilizat, de asemenea, în “modul de rezervă” în cazul în care rețeaua publică de energie electrică cedează. POWER2CAR este, de asemenea, optimizat pentru a fi utilizat în combinație cu sistemele de stocare pentru uz casnic POWER4HOME și HYPERION de la BMZ. Combinația completă de sistem fotovoltaic, invertor, wallbox, întrerupător de rețea și stocare casnică permite distribuirea perfectă a surplusului de energie electrică generat de sistemul fotovoltaic, în loc să fie introdus în rețeaua publică de energie electrică în condiții mai puțin atractive.

POWER2CAR, cântărește doar 3,2 kg (fără cablu) și ocupă foarte puțin spațiu, având o lățime și o înălțime de aproximativ 38 cm și o adâncime de aproximativ 18 cm. Instalarea POWER2CAR este ușoară și poate fi realizată de o singură persoană. POWER2CAR poate fi instalat aproape oriunde, până la altitudini de 3.000 m deasupra nivelului mării. Poate fi utilizat chiar și în zone cu o umiditate relativă de până la 95%.

POWER2CAR dispune de o tehnologie sofisticată în conformitate cu standardele internaționale (de siguranță) și oferă utilizatorilor caracteristici și caracteristici tehnice populare, inclusiv:

  • O putere maximă de încărcare de 11 kW
  • Utilizabil într-o gamă largă de temperaturi, de la -30°C la +45°C
  • Autentificare RFID pentru a preveni utilizarea neautorizată (furt de energie electrică)
  • Instalare ușoară de la distanță a actualizărilor de software prin Wi-Fi sau Ethernet
  • Comunicație standard între stația de încărcare și vehicul în conformitate cu standardele ISO 15118
  • Comunicație fără întreruperi cu întregul sistem energetic casnic prin intermediul interfeței software EEBus
  • Conformitate OCPP 1.6j – cel mai comun standard de mesaje pentru cuplarea cutiilor de perete și a sistemelor de control în scopul distribuirii sarcinii și al încărcării inteligente
  • Rezistență la praf și jet de apă din orice unghi conform clasei de protecție IP55.
  • Rezistență la impact conform celei mai înalte clase de protecție posibile IK10.
  • Fabricat în Europa și proiectat în Germania, POWER2CAR pune siguranța pentru casă și familie pe primul loc.

Pentru mai multe informații despre gama de produse a grupului BMZ, vizitați www.bmz-group.com.

Mai multe informații în limba Engleză: Electronica Azi International

BMZ Group

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu