Future Electronics oferă gratis plăci de dezvoltare utilizatorilor de microcontrolere Atmel pe 8- şi 32 –biţi!

by donpedro

Future Electronics a adăugat în site-ul său – FTM Board Club – trei dintre cele mai noi plăci de dezvoltare pentru microcontrolerele Atmel, carduri disponibile gratuit membrilor calificaţi! Una dintre cele mai noi plăci suportă ATmega168, un microcontroler AVR pe 8-biţi. Celelalte două sunt destinate utilizatorilor familiilor SAM D21 sau SAM R21 bazate pe microcontrolerele ARM® Cortex™-M0+.
Noile plăci sunt disponibile pentru membrii comunităţii FTM Board Club (la www.my-boardclub.com), un website creat de Future Electronics (EMEA) pentru a facilita inginerilor OEM accesul la evaluare gratuită şi la plăci de dezvoltare şi de prototipare. Orice inginer OEM care are în vedere dezvoltarea unui nou proiect sau doreşte îmbunătăţirea substanţială a unui produs existent poate aplica pentru a obţine gratis o placă de dezvoltare de la FTM Board Club.
ATMEGA168-XMINI este o placă flexibilă şi convenabilă pentru utilizatorii de microcontrolere ATmega168, care oferă depanare “on-board”, o suprafaţă mare de prototipare cu conexiuni la toţi pinii microcontrolerelor şi o amprentă pentru un conector opţional pentru o placă (“shield”) Arduino. La alimentare, placa, este detectată automat de mediul de dezvoltare Atmel Studio.
Plăcile ATSAMD21-XPRO şi ATSAMR21-XPRO oferă un mediu hardware foarte performant şi util dezvoltatorilor ale căror proiecte sunt bazate pe microcontrolerele ARM Cortex-M0+. Plăcile pot fi uşor conectate la plăcile de extensie Atmel I/O1 Xplained Pro, OLED1 Xplained Pro, QT1 Xplained Pro şi PROTO1 Xplained Pro permiţând proiectanţilor să construiască rapid un mediu de aplicaţii în care să experimenteze capabilităţile microcontrolerului. Ambele plăci includ un program de depanare şi sunt alimentate prin USB.

Future Electronics
www.FutureElectronics.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu