Modul GPS ultra compact cu antenă patch integrată

by donpedro

MSC Technologies prezintă modulul L80 de la Quectel, un modul ultra compact POT GPS care măsoară doar 16 mm × 16 mm × 6.45 mm şi include o antenă patch

integrată. Bazat pe platforma MTK3339 de la Mediatek, acesta suportă 66 de canale de achiziţie şi 22 de urmărire. Modulul nu este carac­terizat doar de design-ul compact, ci şi de un consum de putere extrem de mic de numai 20mA în modul de urmărire. Un aspect important este sensibilitatea de intrare foarte mare de -165dB în modul de urmărire şi -148dBm în modul de achiziţie.
Este potrivit pentru aplicaţii industriale datorită domeniului larg al temperaturii de lucru, de la -40 la +85°C.
Tehnologia asistată GPS – EASY™ – disponibilă pe L80 permite o primă localizare rapidă şi o poziţionare de înaltă precizie chiar şi pentru un nivel de semnal foarte mic. Datele provenite de la satelit pot fi calculate automat cu ajutorul datelor efemeride din ultimele 3 zile care sunt stocate în memoria flash internă. Pentru a obţine un echilibru optim între precizia de poziţionare şi consumul de energie, ON-/OFF-Time poate fi reglat adaptiv cu ajutorul tehnologiei Always Locate™.
În plus, modulul L80 suportă funcţionalitate de auto-comutare între antena patch internă şi antenele active externe. Poziţionarea este menţinută chiar şi în timpul procesului de comutare. Consumul extrem de mic de putere, detecţia rapidă şi precisă a poziţiei, dimensiuni compacte, antenă inclusă precum şi gama extinsă a temperaturilor de operare cuprinsă între -40 şi +85°C, sunt caracteristici care recomandă modulul L80 pentru utilizarea sa într-un domeniu larg de aplicaţii M2M precum sistem de urmărire personal, urmărire container, dar şi alte aplicaţii particulare compacte alimentate de la baterii.

MSC Technologies
www.msc-technologies.eu

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu