Freescale introduce prima soluție de portal de origine ce permite 10 Gbps Wi-Fi

by donpedro

Freescale Semiconductor conduce ultima generație de acces în bandă largă multi-gigabit spre adoptarea ȋn masă a primei soluții de internet de 10 Gbps plus soluția de portal de origine ce permite 10 Gbps.

Freescale a dezvoltat noul sǎu portal rezidențial QorIQ LS1043A în colaborare cu Quantenna Communications. Cuplatǎ cu aplicații deschise de securitate bazate pe Linux, flux video și de rețea, platforma permite creșteri spectaculoase ȋn lățimea de bandă, transfer și calitate a serviciilor.

Noua soluție Freescale dezvoltǎ procesorul sǎu cu patru nuclee QorIQ LS1043A bazat pe tehnologia ARM®v8 pe 64 de biți, împreună cu familia de produse Wi-Fi Quantenna QSR10G 10G Wave 3 802.11ac. Aceastǎ ultimǎ familie de produse Quantenna poate suporta până la 12 fluxuri, bazându-se pe al sǎu True 8×8™ adaptiv și tehnologia multi-user MIMO (MU-MIMO), care oferă flexibilitate și scalabilitate pentru a satisface cererea în creștere pentru puncte de acces de origine, care pot gestiona și suporta un numǎr tot mai mare de dispozitive Wi-Fi. Soluția de referință are de asemenea caracteristicile unei conexiuni din cupru de 10 Gbps sau fibră WAN, permise procesorului QorIQ LS1043A de cei 10G ai portului Ethernet.

Companiile au colaborat ȋn dezvoltarea inovației Quantenna Wi-Fi, rezultând în capacitatea de a identifica și clasifica traficul wireless și Internet pentru flux și prioritate sensibilǎ la timp – obținând jocuri de noroc optimizate, flux video și creșterea calitǎții vocii pe Internet, chiar și în condiții de utilizare foarte solicitante.

 

Despre QorIQ LS1043A

LS1043A-BDPrimul portal SoC ARMv8  cu o interfață 10G, procesor cu patru nuclee QorIQ LS1043A oferă combinații precise de inteligență de calcul, integrare, securitate și performanță de rețea pentru a permite noua “limitǎ inteligentǎ.” Oferind o performanță de 1.6 GHz și cu o disipare tipicǎ de putere la nivelul de 5 W, procesorul LS1043A este ideal pentru aplicații de portal de bandă largă, inclusiv echipamente de rețea de ultimă generație, cum ar fi Fiber și portalurile rezidențiale xDSL, routere de ramificație, dispozitive de securitate și platforme de vârf SDN / NFV. Dispozitivul este dotat cu virtualizare hardware avansatǎ, suporturi flexibile, actualizǎri software securizate prin aer cu arhitectura de încredere Freescale și aplicații senzitive prompte, ȋn vederea optimizǎrii performanței locale cu clasificare dovedită și hardware de management al traficului.

 

Instrumente de dezvoltare

Freescale oferă Linux OpenWRT cu caracteristici complete – bazat pe portalul rezidențial Kit Soluție de Aplicare (ASK), care implementeazǎ un nivel scǎzut de rutare, funcții de accelerare a securitǎții și un lanț de instrumente CodeWarrior. Cu ASK, clienții se pot concentra pe dezvoltarea propriilor aplicații și a lansǎrii mai rapide pe piață.

www.freescale.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu