Flexibil, eficient, de încredere – Emparro20-Pro

Murrelektronik prezintă prin Emparro20-Pro, o sursă de alimentare în comutație cu tip de protecție IP20 și opțiune IO-Link.

by gabi

Blocul de alimentare în regim de comutație Emparro20-Pro de la Murrelektronik are o eficiență de peste 95% și poate fi dotat, opțional, cu un IO-Link-Adapter. Sursă imagine: Murrelektronik GmbH

Blocul de alimentare în comutație Emparro20-Pro, un proiect propriu al Murrelektronik, poate fi dotat cu un IO-Link-Adapter, care se livrează separat. IO-Link permite utilizatorilor acces de la distanță, de exemplu, setarea tensiunii de ieșire, diagnosticarea blocului de alimentare în regim de comutație, precum și blocarea elementelor de comandă pentru a preveni reajustarea neautorizată a tensiunii de ieșire.

Cu dimensiunile sale de 50 × 123 × 138 milimetri, Emparro20-Pro este cu mai mult de 40 la sută mai îngust, precum și în general mult mai mic și mai avantajos din punct de vedere al spațiului decât modelul anterior. Blocul de alimentare se montează complet fără unelte, pe șină DIN. Acest lucru simplifică instalarea la client, economisește timp și resurse. Opțional, este posibilă și montarea prin înșurubare.

Este posibil să conectați mai multe dispozitive în paralel. În timp ce, în trecut, utilizatorii trebuiau să regleze tensiunea printr-un potențiometru, acest lucru poate fi, acum, setat cu Emparro20-Pro, prin butoane. Tensiunea de ieșire (output) se ajustează prin butoanele + și – între 22 și 28 Vcc. Prin IO-Link, sau o combinație de taste de pe dispozitiv, se pot bloca butoanele, pentru a se exclude o reajustare nedorită a tensiunii de ieșire.

Emparro20-Pro are o eficiență de peste 95 la sută. Datorită acestui nivel ridicat sunt reduse extrem de mult costurile operaționale. De asemenea, panourile de comandă nu se încălzesc, ceea ce duce la reducerea climatizării în dulapul electric. Cu alte cuvinte, Emparro20-Pro oferă numeroase posibilități de economisire, deoarece durata de viață se majorează, iar fiabilitatea crește. Datorită categoriei a III-a de protecție la supratensiune, Emparro20-Pro este imun la supratensiuni.

Prin diagnosticarea preventivă, utilizatorii pot să urmărească în orice moment durata de viață a dispozitivului Emparro20-Pro. Funcția arată când blocul de alimentare în regim de comutație se apropie de finalul ciclului de viață al produsului. În acest sens, sunt urmăriți diverși parametri: temperatura din cadrul blocului de alimentare, precum și o supraîncărcare permanentă cu mai mult de 120 la sută. În cazul în care este atinsă durata de viață calculată statistic, acest lucru este semnalizat printr-un contact liber de potențial. Blocul de alimentare va funcționa, în continuare, fără limitări, dar crește riscul apariției unei defecțiuni. Clienții trebuie să consemneze acest lucru la service. Astfel, pot fi evitate perioadele de inactivitate și, de asemenea, poate fi majorată disponibilitatea utilajului și productivitatea.

Prin funcția Power Boost, Emparro20-Pro livrează pentru cinci secunde cu 150% mai multă putere (30A pentru o sursă de alimentare de 20A). În cazul în care sursa de alimentare este solicitată într-un procent mai mare de 90 la sută, acest lucru este semnalizat prin LED-ul intermitent „OK/ALARM“.

Murrelektronik GmbH
Tel.: +43 1 7064525-0 | Fax: +43 1 7064525-300
info@murrelektronik.at
www.murrelektronik.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu