Flamingo a devenit distribuitor autorizat Intel în România

by donpedro

Flamingo International, parte întegrantă a grupului de firme Flamingo, a devenit distribuitor autorizat Intel pentru România. Subiectul contractului de distribuţie între cele două companii cuprinde întreaga gamă de produse Intel, incluzând procesoare, plăci de bază, produse de reţea, servere şi alte componente destinate calculatoarelor personale.
Este o zi importantă pentru TI-ul românesc, pentru că parteneriatul între Flamingo şi Intel demonstrează potenţialul pe care îl reprezintă piaţa românească”, a declarat Dan Topală, preşedintele Flamingo. El explică semnarea acestui parteneriat ca răspunzând unei “necesităţi ca prezenţa Intel să fie susţinută de un distribuitor local puternic”.
Cooperarea pentru distribuţia de produse Intel consolidează poziţia grupului Flamingo pe piaţa tehnologiei informaţiei din România. Această oportunitate este bazată pe experienţa de piaţă a Flamingo, capacitatea de distribuţie şi rezultatele obţinute de Flamingo în trecut.
“Avem distribuitori regionali şi zonali în ţările din zonă, iar de acum încolo vom avea şi în România”, a spus, la rândul său, Robert Golubeff, Business Development Manager CEE în cadrul Intel Corporation. El a reliefat faptul că ţinta impusă companiei Flamingo constă în “dezvoltarea pieţei Intel în România, precum şi dublarea volumului de vânzări realizate prin canalul oficial de vânzări Intel în România”, a mai spus Golubeff.
Cooperarea cu Intel completează integral gama existentă de produse a companiei Flamingo. Flamingo oferă integratorilor locali soluţii complete destinate proiectării şi asamblării sistemelor informatice. Prin reţeaua naţională de distribuţie, coordonată prin centre regionale care acoperă întregul teritoriu al României, Flamingo va oferi suport direct tuturor integratorilor locali şi ofertanţilor de soluţii TI.
Flamingo deţine filiale în 14 oraşe din România şi are 36 de magazine TI. Din grupul Flamingo face parte reţeaua de distribuţie TI Flamingo Distribution Center, înfiinţată cu câteva luni în urmă. Grupul Flamingo a realizat în anul 2002 o cifră de afaceri totală de 64 milioane de dolari, iar pentru 2003 estimează atingerea cifrei de 72 milioane de dolari.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu