FETBench & PFC Toolkit pe web

by donpedro

South Portland, Maine – 23 Februarie 2004 – Fairchild Semiconductor anunţă Toolkit-ul bazat pe web FETBench and Power Factor Correction (PFC), permiţând proiectanţilor să reducă dramatic timpul de proiectare şi lansarea pe piaţă. Aceste unelte on-line oferă alegerea topologiilor, selectarea produselor, crearea simulărilor şi multe alte facilităţi.

FETBench, actualizat recent, oferă o foarte facilă selectare a dispozitivelor MOSFET, analiza aplicaţiei şi o unealtă de simulare termică bazată pe scheme de common power conversion. O nouă unealtă de proiectare, PFC Toolkit, dă acces proiectanţilor la un tutorial de factor de corecţie de putere şi un selector de module. Informaţii despre acestea şi alte unelte de proiectare pot fi găsite la pagina web a Fairchild’s Design Center: http://www.fairchildsemi.com/designcenter/
FETBench de la Fairchild oferă interfaţă de utilizator şi unelte grafice, simulări de aplicaţii, modelare termică uşor de înţeles şi alte noi modele de componente. Bazată pe modele de comportare ale dispozitivelor furnizate de Fairchild şi pe parametrii selectabili de utilizator, această unealtă de simulare este capabilă să deseneze forme de undă curate ale caracteristicilor input/output, cum ar fi ID vs. VGS, RDS(on) vs. ID, gate charge vs. VGS, RDS(on) vs. VGS şi altele. Baza de date a FETBench foloseşte o bibliotecă de peste 300 de MOSFET-uri Fairchild pentru a recomanda dispozitive corespunzătoare unei aplicaţii selectate. Proiectanţii au acces la unelete de optimizare a proiectului particularizabile, cum ar fi trasatorul de curbe, circuite de test al caracteristicii dinamice, simularea circuitului. Adiţional, FETBench oferă o unealtă de modelare termică detaliată, care este o resursă de nepreţuit pentru proiectarea aplicaţiilor cu cerinţe de disipare de căldură stricte.

www.fairchildsemi.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu