Amplificatorul de putere E-pHEMT pentru telefoane mobile cu numărul 10 milioane

by donpedro

Böblingen, Germania, 24 Februarie 2004 – Agilent Technologies Inc. a anunţat că a livrat modulul amplificator de putere (PA) E-pHEMT (enhancement-mode pseudomorphic high-electron-mobility transistor) cu numărul 10 milioane. Aceste dispozitive GSM şi CDMA, care extind viaţa bateriilor cu până la 15 procente, sunt acum livrate la o rată de aproximativ 2 milioane de unităţi pe lună.
Modulele E-pHEMT PA de la Agilent sunt disponibile pentru handset-urile CDMA/AMPS şi GSM. Dintre modulele CDMA, ACPM-7813 se adresează celor de 800 MHz dual band, iar ACP-7833 operează în zona 1900MHz (PCS) pentru terminale de date handset şi wireless. Modulele CDMA oferă cea mai bună rată PAE din industrie, de 40 de procente, cu tehnologia E-pHEMT ce necesită doar o singură sursă pozitivă de alimentare.
Modulul ACPM-7891 este adresat telefoanelor GSM/GPRS şi oferă PAE superior de până la 60 de procente în bandă GSM şi 56 de procente în benzile DCS şi PCS. Agilent trimite clienţilor selectaţi mostre ale unui nou modul front-end CDMA miniatură ce integrează un E-pHEMT PA cu un duplexor FBAR ce utilizează inovativa tehnologie de încapsulare Agilent Microcap bonded-wafer chip.

www.agilent.com

Adaugă un comentariu