Farnell vă ajută să vă conectați mai repede decât oricând cu plăcile de dezvoltare Particle

by donpedro

Farnell livrează Particle, o gamă de kituri de dezvoltare de generație viitoare conectate la cloud, compatibile într-o rețea Mesh făcând posibilă extinderea rețelei voastre Mesh de senzori și conectarea dispozitivelor voastre la cloud – prin Wi-Fi sau o rețea celulară în câteva minute. Platformele Particle IoT oferă tot ce aveți nevoie pentru a crea un produs IoT robust și securizat, conectabil la cloud și o tranziție fără probleme de la prototip la o implementare globală pe infrastructura gazdă Device Cloud.

Particle oferă trei kituri de dezvoltare care includ diverse opțiuni de conectivitate la Cloud Device Particle: Celular (Boron), Wi-Fi (Argon) și Mesh (Xenon):

  • Argon este o puternică placă de dezvoltare cu conectivitate Wi-Fi care poate acționa fie ca punct final (endpoint) Wi-Fi independent, fie ca un gateway Wi-Fi pentru rețelele Particle Mesh. Placa se bazează pe dispozitivul de la Nordic nRF52840 și are circuite încorporate pentru încărcarea bateriei, astfel încât să puteți conecta ușor un Li-Po și să lansați rețeaua voastră locală în câteva minute. Argon este foarte util pentru conectarea proiectelor existente la Cloud Device Particle sau ca gateway pentru a conecta un întreg grup de puncte finale locale.
  • Boron LTE este un kit puternic de dezvoltare bazat pe LTE CAT-M1/NB1 care poate acționa fie ca punct final autonom într-o rețea celulară, fie ca un gateway activat LTE pentru rețelele Particle Mesh. Kitul se bazează pe circuitul nRF52840 de la Nordic și are circuite încorporate pentru încărcarea bateriei, astfel încât să puteți conecta ușor un Li-Po și să lansați rețeaua voastră locală în câteva minute. Boron este un kit potrivit pentru conectarea proiectelor existente la Cloud Device Particle sau ca un gateway pentru a conecta un întreg grup de puncte finale locale acolo unde lipsește conectivitatea Wi-Fi sau nu este fiabilă.
  • Xenon este o placă de dezvoltare ieftină care poate acționa ca un punct final sau repeater (nr.: un dispozitiv electronic care primește semnale pe care le retransmite la un nivel mai înalt sau la o putere mai mare, sau de cealaltă parte a unui obstacol, astfel ca semnalul să poată acoperi zone mari fără degradarea calității sale) într-o rețea Particle Mesh. Kitul Xenon este destinat exclusiv pentru rețelele mesh și este proiectat să funcționeze ca punct final al rețelei voastre IoT. Acesta se bazează pe circuitul nRF52840 de la Nordic și are circuite încorporate pentru încărcarea bateriei, astfel încât să puteți conecta ușor un Li-Po și să implementați rețeaua voastră locală în câteva minute. Kitul Xenon este foarte potrivit pentru conectarea senzorilor, motoarelor, pompelor, supapelor și punctelor (locațiilor) cu date importante. Împerecheați-l cu un gateway Argon sau Boron pentru a obține toate date importante în Device Cloud.

Kit-urile de dezvoltare Particle sunt disponibile la Farnell pentru EMEA, Newark în America de Nord și element14 pentru Asia Pacific.

Premier Farnell
https://www.premierfarnell.com
https://www.avnet.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu