Farnell sponsorizează un concurs de electronică pentru a îmbunătăți viitorul planetei

Farnell și Maker Faire Rome colaborează pentru a inspira inovația în ceea ce privește mediul înconjurător cu ocazia concursului de proiectare organizat de FAE Technology: ‘My Maker PCBA: Your Electronics For A Better Planet’

by gabi

Farnell, în colaborare cu Maker Faire Rome, sponsorizează concursul de proiectare organizat de FAE Technology, “My Maker PCBA: Your Electronics For A Better Planet”. Creatorii din întreaga lume sunt invitați să participe și să profite de oportunitatea de a valorifica potențialul tehnologiei electronice pentru crearea unui viitor sustenabil. Concursul este acum deschis și acceptă proiecte până la 15 septembrie 2023.

FAE Technology, o companie de utilitate publică specializată în electronica embedded, susține cu tărie interconectarea dintre tehnologie și sustenabilitate, pe măsură ce ne îndreptăm spre un viitor în care electronica este un instrument indispensabil pentru a permite soluții concrete la provocările actuale. În acest context, concursul “My Maker PCBA: Your Electronics For A Better Planet” se axează în special pe proiecte centrate pe sustenabilitatea mediului.

Printre domeniile cheie de interes ale concursului se numără Agritech, economia circulară, orașele inteligente, mobilitatea, electrificarea și multe altele. Creatorii care au dezvoltat proiecte electronice complete cu scheme, BOM (listă de materiale) și fișiere Gerber se pot afla exact în posesia a ceea ce se caută în acest concurs.

Participarea la concurs oferă șansa de a câștiga premii remarcabile. Un comitet de evaluare va evalua și va recompensa primele trei proiecte pe baza meritelor și ingeniozității lor. FAE Technology va colabora apoi cu câștigătorii pentru a produce un număr limitat de prototipuri (de la 1 la 10) de plăci electronice, în funcție de complexitatea fiecărui proiect prezentat. Câștigătorilor li se va oferi o oportunitate unică de a-și prezenta proiectele la Maker Faire Rome – Ediția Europeană, cu un spațiu dedicat în cadrul zonei FAE Technology.

“Suntem încântați de parteneriatul cu FAE Technology și Maker Faire Rome pentru a susține acest concurs, care are ca scop valorificarea potențialului tehnologiei electronice în crearea unui viitor sustenabil” a declarat Martina Lucchese, Regional Sales Manager la Farnell Italia. “Având în vedere că Farnell se implică activ în inițiativele CSR și este dedicată modelării unui viitor mai bun, această colaborare se aliniază perfect cu misiunea noastră.”

Pentru a afla mai multe despre concurs și pentru a vă înscrie, vizitați: https://makerfairerome.eu/en/my-maker-pcba-your-electronics-for-a-better-planet-2/.

Farnell | ro.farnell.com

S-ar putea să vă placă și