Aparatură de control cu IO-Link

Realizați sarcini simple de control cu unități de operare compacte, descentralizate, prin intermediul interfeței IO-Link

by gabi

Datorită aparaturii de control IO-Link, sarcinile simple de comandă pot fi efectuate descentralizat. Butoanele potrivite pentru aplicațiile de exterior sunt ideale pentru folosirea șinelor de profil late de 40 mm ale instalațiilor de producție sau ale gardurilor de protecție. Aparatura de comandă IO-Link extrem de compactă cu conector M12 poate fi montată și conectată ușor prin intermediul Plug & Play – chiar și de către personal neinstruit. Poate fi integrată în orice aplicație prin intermediul interfeței IO-Link și personalizată de la distanță datorită gamei largi de funcții.

Aparatura de control IO-Link compactă prezintă multe avantaje. Datorită standardului de comunicație IO-Link este asigurat un limbaj unitar la nivelul întregului sistem. Carcasele IP65 permit instalarea direct în aplicație și sunt deosebit de etanșe. În plus, montarea pe profile de aluminiu sau pe suprafețe de montaj plate cu ajutorul clemei de montare este foarte practică. În caz de defecțiune, modulul poate fi înlocuit rapid sau demontat și remontat în alt loc.

Conectarea simplă și rapidă prin intermediul unui cablu M12 preconfecționat (4 sau 5 poli) asigură o cablare rapidă. Gama largă de opțiuni de parametrizare pentru culoarea butoanelor, luminozitate și modurile de iluminare intermitentă reduce eforturile de depozitare, deoarece aparatura de comandă poate fi configurată cu ușurință cu ajutorul sistemului de control pentru diverse aplicații. Având 5 culori standard, 3 culori RGB la alegere și un portofoliu cromatic cu 16 milioane de culori diferite, gama de culori este foarte diversă. De asemenea, există patru moduri diferite de iluminare intermitentă, care pot fi configurate pentru diverse aplicații. Datorită întrerupătorului de reglare a intensității pot fi parametrizate diferite niveluri de luminozitate. Inscripționarea individuală a unor etichete într-o imprimantă laser se poate face ușor, cu ajutorul foilor de imprimare disponibile separat.

Murrelektronik GmbH
Tel.: +43 1 7064525-0
info@murrelektronik.at
www.murrelektronik.ro

S-ar putea să vă placă și