Farnell semnează un acord de distribuție globală cu Seeed Studio

Întreaga gamă de produse hardware pentru IoT de la Seeed este acum disponibilă de la Farnell, cu cantități minime de producție și opțiuni flexibile de personalizare

by gabi

Farnell a semnat un acord de distribuție globală cu Seeed Studio, un furnizor de top de produse hardware ‘open-source’ și software inovatoare. Întreaga gamă de produse Seeed a fost adăugată în portofoliul Farnell, oferind clienților acces la tehnologii de ultimă generație care le vor permite să își transforme rapid ideile legate de IoT (Internet of Things) în aplicații productive în lumea reală.

Seeed Studio, cu sediul în California, este o companie inovatoare în domeniul tehnologiei IoT, specializată în cercetarea, producția și vânzarea de hardware pentru aplicații de tip ‘edge computing’, comunicații în rețea și detecție inteligentă. Clienții Farnell vor beneficia de opțiuni flexibile de personalizare și de cerințe minime de comandă (MOQ), ceea ce le va permite să adapteze produsele Seeed pentru a corespunde cu precizie cerințelor lor specifice.

Seeed Studio este cunoscută pentru colaborarea cu partenerii săi, cum ar fi Raspberry Pi și Nvidia, pentru a oferi soluții inovatoare clienților săi. Acum, clienții Farnell vor avea acces la o gamă largă de produse revoluționare de la Seeed Studio, inclusiv la modelele reComputer – echipat de Nvidia Jetson; reTerminal – echipat de Raspberry Pi CM4; și la controlerele industriale Edgebox. Farnell va furniza, de asemenea, microcontrolerele XIAO și populara gamă Grove de sisteme de prototipare cu conectori standardizați, extinzând și mai mult posibilitățile de alegere și versatilitatea disponibile pentru baza lor globală de clienți.

Principalele produse Seeed Studio disponibile acum la Farnell includ:

  • reComputer pentru seria Jetson de computere edge compacte bazate pe sisteme embedded NVIDIA® Jetson™ cu inteligență artificială avansată, cu interfețe de extensie bogate, management termic, Jetpack preinstalat, toate combinate cu zeci de ani de experiență a companiei Seeed în domeniul hardware, contribuind la o integrare perfectă a inteligenței artificiale.
  • reTerminal bazat pe Raspberry Pi CM4 este o structură modulară de interfață om-mașină (HMI), care oferă mai multe interfețe și componente. Este o placă “all-in-one” puternică, de dimensiuni reduse, bazată pe Raspberry Pi, care ajută proiectanții să dezvolte proiecte IoT și AI specifice pentru utilizarea în aplicații industriale.
  • Controlerele industriale Edgebox sunt o serie de controlere industriale edge foarte ușoare, definite ca o punte OT-IT în scenariile de automatizare industrială, care integrează PLC/PAC, IPC, gateway IIOT, server OPC UA și HMI (Edgelogix-RPi-1000), funcționând ca unul singur. Dispozitivele din seria Edge pot fi utilizate de la controlere edge industriale compacte până la versiuni modulare.
  • Seeed Studio XIAO este o placă de dezvoltare compactă, dar performantă, dotată cu cipuri puternice și populare, precum SAMD21, nRF52840 și ESP32C3, ceea ce face posibilă abordarea unei game largi de aplicații. Plăcile XIAO sunt compacte, toate componentele SMD fiind plasate pe aceeași parte a plăcii, oferind o integrare simplă în proiectele clienților și reducând timpul de lansare pe piață.
  • Sistemul Grove este un sistem de prototipare cu conectori modulari standardizați, care simplifică procesul de conectare, experimentare și construire a proiectelor electronice prin utilizarea de conectori standardizați, sistem, ce poate fi conectat la platforme precum Raspberry Pi sau Arduino cu ajutorul unui convertor de cablu, oferind o modalitate mai accesibilă și mai convenabilă de a crea prototipuri și de a construi sisteme electronice reale.

Romain Soreau, Head of Single Board Computing la Farnell, a declarat “Acest nou parteneriat cu Seeed Studio reprezintă o etapă interesantă pentru Farnell care semnalează extinderea continuă a ofertei sale de produse. Seeed este renumit pentru inovație și suntem încântați să adăugăm întreaga lor gamă la portofoliul nostru de produse. Această colaborare ne permite să servim mai bine clienții prin creșterea stocului nostru pentru a le oferi o varietate de instrumente avansate de care au nevoie pentru a-și transforma ideile inovatoare în realitate.”

Seeed sprijină dezvoltatorii la nivel mondial să utilizeze soluții IoT în mediile industriale pentru utilizări foarte diverse, cum ar fi viticultura, industria ambalajelor, comerțul cu amănuntul, plantațiile de ceai, asistența medicală, creșterea animalelor și cercetarea.

Întreaga gamă de produse Seeed Studio este acum disponibilă din stoc la Farnell în EMEA, element14 în APAC și Newark în America de Nord.

Farnell | ro.farnell.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu