Farnell se asociază cu Eaton pentru a oferi soluții avansate de automatizare industrială destinate Industriei 4.0

Gama mai largă de produse include acum produse pentru automatizare industrială și Industrie 4.0

by gabi

Farnell și-a extins portofoliul de produse de la Eaton, incluzând soluții de automatizare, siguranță, aplicații pentru motoare, managementul puterii și soluții energetice. Accentul pus de Farnell pe automatizarea industrială asigură disponibilitatea imediată a produselor de ultimă generație de la Eaton pentru ingineri, îmbunătățind eficiența și eficacitatea.

Eaton este lider în procesul de transformare a industriei prelucrătoare cu ajutorul tehnologiilor sale de tip Industrie 4.0. Produsele lor avansate de automatizare, analiză și inteligență artificială permit inginerilor să îmbunătățească operațiunile din fabrică cu viteză și precizie.

Cele mai populare produse de la Eaton disponibile acum la Farnell includ:

Seria easyE4 de relee de control programabile oferă un număr mare de intrări/ieșiri combinate cu o gamă largă de tensiuni de operare. Perfect potrivită pentru aplicațiile industriale și de control al clădirilor, seria easyE4, caracterizată de funcția de întrerupere și de procesoarele puternice, permite timpi de răspuns mai rapizi în timpul funcționării.

Software-ul easySoft, extrem de intuitiv, vine cu patru limbaje de programare, LD, EDP, FBD și ST ca standard și un server web integrat. O interfață Ethernet și display-ul easyE4 funcționează cu dispozitive mobile și un HMI, sau cu display-ul HMI cu ecran tactil din seria XV-102, care poate fi utilizat, pur și simplu, pentru vizualizare. Dacă se dorește, display-ul tactil cu comandă la distanță easyE4 poate fi utilizat ca soluție de afișare “plug and play”.

Gama de întrerupătoare și contactoare de protecție pentru motoare – de tip ‚push-in’ din seriile PKZ și DIL – oferă proiectanților de sisteme o asamblare mai rapidă și mai rentabilă și prezintă un model combinat care integrează conexiunile cu șurub și ‚push-in’ într-un singur dispozitiv. Acest lucru permite ca noile dispozitive să fie încorporate cu ușurință în proiectele de panouri de control mai vechi. Conexiunile ‚push-in’ pot reduce timpul de asamblare cu până la 50 la sută, chiar și în comparație cu terminalele tradiționale cu arc, oferind economii semnificative în ceea ce privește timpul de asamblare. Tehnologia de conectare ‚push-in’ reduce efortul de cablare, îmbunătățește calitatea, asigură o integrare ușoară și este rezistentă în timp.

Eaton este un furnizor de componente de automatizare pentru automatizări industriale de încredere” spune Eleanor Young, Category Director, Industrial, la Farnell. “Parteneriatul cu Eaton susține portofoliul nostru ‘Industrie 4.0’, permițând clienților noștri să achiziționeze cele mai noi și mai bune produse de automatizare disponibile.”

Produsele Eaton promovează siguranța, eficiența energetică și sustenabilitatea la locul de muncă.

Eaton a împărtășit recent, în cadrul unui podcast cu Farnell, părerile sale despre optimizarea proceselor prin intermediul proiectării inovatoare și analizei ‘big data’. Aceștia au discutat despre felul în care întreprinderile pot prezice nevoile, pot lua decizii mai inteligente și pot crea noi eficiențe. Puteți accesa episodul pe site-ul nostru sau prin intermediul principalilor furnizori de podcasturi, cum ar fi Spotify și Apple Podcasts.

Gama îmbunătățită de produse pentru automatizări industriale de la Eaton este disponibilă din stoc la Farnell în EMEA, Newark în America de Nord și element14 în APAC.

Farnell | ro.farnell.com

S-ar putea să vă placă și