Farnell primește premiul “Top Supply Chain Projects”

Premiul “Top Supply Chain Projects” evidențiază proiectele inovatoare menite să automatizeze, optimizeze, eficientizeze și să îmbunătățească lanțul global de aprovizionare.

by gabi

Supply & Demand Chain Executive a desemnat Farnell drept câștigător al premiului “Top Supply Chain Projects 2023”, recunoscând parcursul său de transformare digitală care durează de mai mulți ani și care este dedicat furnizării unei experiențe omnicanal la nivel mondial, care accelerează inovația și reduce atât proiectarea, cât și riscurile legate de lanțul de aprovizionare pentru aproape 1 milion de clienți la nivel global.

Farnell, o companie Avnet, este un distribuitor global de servicii de înaltă calitate de produse tehnologice, servicii și soluții pentru proiectarea, întreținerea și repararea sistemelor electronice. Deși Farnell menține centre regionale de contact cu clienții și resurse de vânzări pe teren, majoritatea covârșitoare a clienților Farnell își încep călătoria online și peste 70 la sută își finalizează tranzacțiile pe o platformă digitală.

“”În centrul ofertei de servicii Farnell ca afacere digitală este înțelegerea ideii că nu este suficient doar să digitalizăm și să automatizăm procesele existente; o experiență excepțională de comerț electronic trebuie să cuprindă toate activitățile de autoservire pe care utilizatorii le întreprind de-a lungul întregului lanț de consum la nivel digital”, a explicat Chris Breslin, președintele Farnell la nivel global. “Acest lucru necesită investiții în IT de ultimă generație, precum și procese agile și oameni abilitați care se concentrează foarte mult pe cerințele în continuă evoluție ale clienților. Suntem onorați să primim această recunoaștere de prestigiu care afirmă angajamentul continuu al Farnell de a se asigura că toți clienții noștri nu sunt doar mulțumiți, ci cu adevărat încântați, în fiecare interacțiune cu noi.”

Supply & Demand Chain Executive este o publicație care acoperă lanțul de aprovizionare la nivel global, concentrându-se pe transporturi, depozitare, ambalare, achiziții, gestionarea riscurilor, dezvoltare profesională și multe altele.

“De la planificarea și prognozarea cererii până la implementarea celor mai avansate tehnologii de automatizare a depozitelor, în ultimele 12 luni, companiile din cadrul lanțului de aprovizionare și din domeniul logisticii au fost marcate de modernizări, îmbunătățiri, adopții și adaptări pentru a obține o mai mare eficiență de-a lungul lanțului” spune Marina Mayer, Editor-in-Chief al Supply & Demand Chain Executive and Food Logistics. “De aceea, este important ca lanțurile de aprovizionare de astăzi să funcționeze pe bază de colaborare. Companiile s-au asociat pentru a-și implementa reciproc software-ul și tehnologia și pentru a lucra mai inteligent, împreună. Aceste parteneriate sunt cele care au permis multor organizații din lanțul de aprovizionare să gestioneze mai bine stocurile, să reducă costurile, să păstreze angajații, să urmărească datele și analizele și să construiască reziliența pentru orice perturbări care ar putea să apară”.

Lista completă a câștigătorilor Top Supply Chain Projects poate fi consultată aici.

Farnell | ro.farnell.com

S-ar putea să vă placă și