Farnell distribuie kitul X-Microwave, compatibil FMC, de la Analog Devices

Farnell și-a extins portofoliul de la Analog Devices pentru a include acum și AD-FMCXMWBR1-EBZ, ADXL314 și AD-SYNCHRONA14-EBZ.

by gabi

Primul produs din cadrul extinderii portofoliului, kitul de alimentare și traductor de nivel X-Microwave, cu factor de formă compatibil FMC, oferă inginerilor o modalitate rapidă și ușoară de a evalua și prototipa proiecte care necesită o translatare a nivelului de tensiune. Proiectat pentru a permite multiple traslații de nivel pe căi de comunicare digitală între un controler sau un dispozitiv FPGA și blocurile X-MW, modulul oferă mai multe tensiuni de alimentare cu o capacitate de curent ridicat, care pot fi utilizate pentru a alimenta blocurile X-MW sau alte circuite integrate într-un proiect prototip.

Modulul AD-FMCXMWWBR1-EBZ este proiectat cu un factor de formă compatibil FMC, ceea ce permite o integrare ușoară într-o varietate de aplicații, inclusiv proiecte RF și de microunde, translatarea nivelului de tensiune, radiouri software de uz general, sisteme radar, sisteme de comunicații punct-la-punct, stații radio cu intrări multiple/ieșiri multiple (MIMO) și echipamente de testare automată.

În plus, Farnell dispune acum și de ADXL314, un nou accelerometru digital pe 3-axe, proiectat pentru măsurarea de înaltă performanță a accelerației într-o gamă de până la ±200 g. Cu o rezoluție de 13-biți și formatul de date de 16-biți în complement față de doi, ADXL314 furnizează date precise și fiabile printr-o gamă de interfețe, inclusiv interfețe digitale SPI și I2C.

Acesta dispune de un sistem util de gestionare a memoriei care include un buffer FIFO cu 32 de niveluri pentru a stoca datele și a reduce sarcina de lucru a procesorului gazdă. Acest lucru are ca rezultat un consum mai mic de putere pentru sistem și permite gestionarea energiei bazată pe mișcare cu detectarea pragului și măsurarea activă a accelerației la niveluri scăzute de putere.

ADXL314 este ideal pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv pentru monitorizarea anvelopelor și a pachetului de baterii și pentru detectarea evenimentelor de mare forță. Dimensiunile sale reduse și consumul redus de putere, de obicei 65 μA pentru VS = 2,5 V la o rată a datelor de ieșire (ODR) de 100 Hz, îl fac să fie o alegere populară pentru aplicații industriale și auto.

ADXL314 este livrat într-o capsulă mică și subțire de 5 mm × 5 mm × 1,45 mm, LFCSP cu 32-terminale, ceea ce facilitează integrarea în sistemele existente.

În plus, este disponibil și modelul AD-SYNCHRONA14-EBZ. Acest produs este un dispozitiv autonom ideal pentru a fi utilizat în evaluarea și prototiparea aplicațiilor care au nevoie de un ceas sursă cu frecvență extrem de precisă și controlată în fază. Este proiectat pe baza dispozitivelor AD9545 și HMC7044 de la Analog Devices, ceea ce simplifică foarte mult distribuția ceasului și sincronizarea multicanal în sistemele complexe.

AD-SYNCHRONA14-EBZ este destinat utilizării de către profesioniștii calificați într-un mediu de laborator și nu este destinat ca produs final pentru utilizare comercială. Poate fi luat ca un proiect de referință complet și poate fi personalizat în funcție de necesități pentru orice aplicație a clientului final. Detaliile complete de proiectare sunt puse la dispoziție gratuit.

Dispozitivul este disponibil într-o carcasă cu factor de formă mecanică de 1U și utilizează conectori SMA și TwinAX de uz industrial standard, care se găsesc frecvent în laboratoare. Aplicațiile sale includ:

  • Distribuție de ceas de referință de mare precizie
  • Sisteme cu ceas de referință de la o singură sursă
  • Ceasuri derivate din frecvențe de 100 MHz sau 122,88 MHz
  • Sisteme de rețele fazate, RADAR, EW, SATCOMS, SDR
  • Echipamente de laborator
  • Funcționare controlată de la distanță

Toate produsele Analog Devices pot fi achiziționate de la Farnell în EMEA, Newark în America de Nord și element14 în APAC.

Farnell element14 | ro.farnell.com

S-ar putea să vă placă și