EUROMAS

by donpedro

BOPLA oferă o gamă enormă de cutii EUROMAS conforme UL 94 V0.

Gama EUROMAS de produse BOPLA conţine mai mult de 160 modele de cutii, cu diferite dimensiuni (volum L × W × H: minim 50 × 45 × 30mm3 … maxim 600 × 600 × 202mm3) şi materiale:
ABS, policarbonat (seria PC), poliester (seria P), aluminiu (seria A) şi poliamidă cu fibră de sticlă (seria Polymas) pentru aplicaţii industriale (inclusiv montare DIN rail sau PCB).
Cutiile industriale EUROMAS din policarbonat de la BOPLA au 36 modele cu dimensiuni standard şi îndeplinesc cerinţe de rezistenţă la flacără (testate în condiţiile Underwriters Laboratory – UL 94 V0). Fiind etanşe (IP65) şi rezistente la flacără (UL 94 V0), rezistente la impact şi coroziune chimică şi având o varietate de accesorii, se asigură o incintă de calitate excepţională pentru montaje electronice, la un preţ rezonabil. Cutiile din policarbonat EUROMAS de la BOPLA sunt proiectate pentru produse electro-mecanice şi electronice: aparate mici şi cutii de joncţiune, pentru orice aplicaţii care lucrează în medii grele (ex. module releu, senzori şi controlul temperaturii). Cutiile au un capac solid cu şuruburi captive din oţel inoxidabil, inserţii-şurub capac şi o garnitură din neopren sau silicon. Sunt disponibile inserţii de alamă pentru montaje electronice în interior. Găurile de prindere sunt în colţuri, în exteriorul incintei.
Date tehnice EUROMAS seria PC:
Dimensiuni (L×W×H): gama 52 × 50 × 35…360 × 200 × 150mm3
Culoare: gri deschis, similar RAL7035, finisaj lucios
Protecţie: NEMA 4X, EN60529 (IP65)
Garnitură: neopren (-40 … +100°C), silicon (-60 … +130°C)
Rezistenţă electrică: 1015 ohm / VDE 0303
Tensiune de străpungere: peste 30kV / mm / VDE 0303
Rezistenţă la flacără: UL 94 V0
Opţiuni: culori speciale, ecranare RFI
Toxicitate: nu conţine halogeni.

Carcasele EUROMAS sau alte modele, pot fi prelucrate mecanic în coordonate (decupare, găurire, frezare, gravare) la ECAS ELECTRO, conform cerinţelor clienţilor.
www.bopla.de

ECAS ELECTRO

este distribuitor autorizat al produselor BOPLA.
www.ecas.ro

Detalii tehnice şi comenzi pentru produsele BOPLA:
Gheorghe Iftode – Director Vânzări
gheorghe.iftode@ecas.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu