Emerson Network Power, Freescale şi Kontron promovează conectivitatea I/O pentru COM Express Form Factors

by donpedro

Colaborarea permite disponibilitatea procesoarelor Freescale multicore QorIQ AMP în binecunoscutele COM Express form factor (Notă. COM Express, respectiv computer-on-module (COM) form factor, este un PC cu un nivel foarte înalt de integrare şi compact)

Emerson Network Power, Freescale şi Kontron au colaborat pentru a extinde opţiuni de conectivitate I/O pentru specificațiile COM Express ®, deschizând calea pentru o implementare mai largă şi mai rapidă de tehnologii de procesare avansate, cum ar fi produse Freescale QorIQ AMP în popularul form factor.
Standardul Grupului de Producători PCI Industrial Computer (PICMG ®) pentru COM Express este cel mai potrivit pentru o gamă limitată de arhitecturi de procesoare.
Astăzi, colaborarea dintre Emerson Network Power, Freescale şi Kontron a extins opţiunile de conectivitate I/O prin stabilirea unei noi definiri a pinout-ului pentru module care sunt compatibile cu cerinţele mecanice COM Express.
Noua definire permite o serie de implementări pentru a profita de produsele Freescale QorIQ AMP şi seria P, inclusiv procesorul T4240. Dispozitivul T4240 integrează o serie de acceleratoare hardware, cu magistrală 12 dual-threaded, nuclee Power Architecture pe 64 biţi, oferind o magistrală cu 24 fire pentru a adresa aplicaţii sofisticate de procesare a planului de date. Eficienţa magistralei dual-threaded a îmbunătăţit viteza de calcul (DMIPs) şi a crescut frecvenţa de livrare la o performanţă de 4x şi de mai mult de 2x eficienţa de putere peste generaţia anterioară de dispozitive QorIQ P4080 de la Freescale. Capabilităţi avansate permit partajarea inteligentă şi dublarea resurselor între fire şi o cantitate mai mare de memorie cache (on-die cache) per nucleu.

Informaţii detaliate despre pinout vor fi disponibile la www.freescale.com/SBC

Emerson Network Power
www.EmersonNetworkPower.com

Freescale Semiconductor
www.freescale.com

Kontron
www.kontron.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu