ACT GOLD-PLUS – Tester inteligent pentru baterii de 6/12V

by donpedro

ACT GOLD-PLUS este un tester pentru baterii inteligent cu tensiune duală, proiectat pentru baterii cu acid – plumb de 6V şi 12V de la 1,2Ah la 100Ah. Este unicul produs de acest tip care dispune de un control al calibrării Ah (Amperi-oră), permiţând ca valorile citite Ah să fie reglate pentru a se potrivi diferitelor tipuri de tehnologii de baterii, inclusiv baterii pentru mod de aşteptare SLA (AGM), mod ciclic GEL şi de maşină FLOODED (umede).
Programul inovativ de analiză a pulsului de sarcină permite rezultate precise ale capacităţii Ah bazate pe temperatura curentă a bateriei şi pe starea de încărcare.

Deşi sunt mai mari decât versiunile anterioare GOLD-IBT de 12V, noile GOLD-PLUS de 6/12V conţin circuite avansate de analiză a bateriilor, făcându-le mult mai versatile şi precise. Noile GOLD-PLUS sunt ideale pentru aceia care doresc testarea rapidă şi simplă a mai multor tehnologii de baterii.

Caracteristici avansate
• Testare de baterii cu acid – plumb de 6V/12V SLA, GEL şi Flooded (umede)
• Poate testa baterii de 12V cu până la 150Ah Max.
• Afişare tensiune DC şi capacitate Ah (Amperi-oră) disponibilă la nivel de baterie
• Analiza avansată a pulsului de sarcină determină precis capacitatea Ah la nivel de secunde
• Capacitate precisă a bateriei Ah bazată pe temperatura bateriei şi pe starea sa de încărcare
• “Controlul calibrării Ah” permite testarea de baterii standby SLA, ciclice GEL şi baterii de maşină umede (FLOODED)
• Generarea ultra-scăzută de căldură permite testarea continuă a bateriilor
• Protecţie la inversarea polarităţii
• Sonde de testare ce pot fi înlocuite
• Certificat de calibrare inclus
• Ideal pentru cei care au nevoie de testarea unei game largi de tipuri de baterii cu acid în diferite aplicaţii precum: sisteme de alarmare, UPS, golf, mobilitate, de petrecere a timpului liber etc.

Tensiune de operare de la 6V la 12V DC
Protecţie la inversarea polarităţii indicaţie cu LED roşu
Tensiune maximă de intrare > 15VDC
Tipuri de baterii SLA (AGM), GEL & Flooded (umede)
Dimensiuni de baterii 6V (1,2Ah – 12Ah) şi 12V (1,2Ah – 100Ah)
Testul de capacitate Ah simulează 20 de ore (C20) de testare în sarcină la 10,50VDC
Calibrarea Ah – Calibrare la poziţie 0 (zero) pentru baterii noi complet încărcate SLA cu valori nominale la C20 ore la 20˚C
Precizie Ah ± 10% pentru baterii SLA complet încărcate cu valori nominale la C20 ore, la 20 – 25˚C
Avertizare baterie lipsită de energie 6V < 5,30VDC; 12V < 10,50VDC Rezultate Ah bazate pe temperatura la testare şi starea de încărcare Reglaj Ah furnizează o reglare ± Ah pentru bateriile cu acid, noi, complet încărcate standby SLA, ciclic GEL şi de maşină FLOODED Tabel de reîncărcare baterii sau de înlocuire atunci când capacitatea Ah scade sub 65% din capacitatea declarată Ecran LCD cu iluminare de fond Tastare repetată – pot fi repetate testele continuu Precizie de citire a tensiunii DC ± 2% din valoarea citită Puls de sarcină aplicat 6A 1,2Ah - 7Ah, 18A 8Ah - 100Ah Reglaj calibrare Ah aprox. ± 25 digiţi Construcţie carcasă ABS cu rezistenţă ridicată la impact Dimensiune 210mm(Î) × 110mm(l) × 4mm(P) Cutia conţine: tester de baterii inteligent GOLD-PLUS, sonde de testare ACT-GPTL, geantă de transport ACT430N, instrucţiuni de operare şi certificat de calibrare. CONEX ELECTRONIC
Str. Maica Domnului nr. 48, Sector 2, Bucureşti
Tel.: 021-242 2206
office@conexelectronic.ro
www.conexelectronic.ro

Adaugă un comentariu