Encodere cubice de la POSITAL: Reintroducerea unei construcții favorite în industrie

by donpedro

Răspuns dinamic într-o construcție solidă

Encodere cubice – encoderele incrementale de rotație într-o carcasă cubică au fost populare în construcțiile de mașini începând cu anii 1960’s, mai ales datorită ușurinței instalării, fără suporți sau cleme speciale. POSITAL a reintrodus și îmbunătățit această construcție cu noi funcții și capabilități relevante pentru aplicațiile viitoare.

Instalare simplă – Nu sunt necesare cleme și suporți speciali
 Carcasă robustă, cu rezistență la șocuri și vibrații
 Programabilitatea interfeței incrementale și a rezoluției prin UBIFAST Configuration Tool
 Soluție economică pentru poziționare cu acuratețe ridicată
 Înlocuire ușoară

Encoderele cubice POSITAL sunt construite pe platforma de măsurare magnetică. Modulul magnetic intern de măsură are acuratețe și răspuns dinamic ridicate, rezistență la șocuri, vibrații, praf și umezeală. Mai mult, acest modul Posital este programabil.

Rezoluția (numărul de impulsuri pe rotație) poate fi programat între 1 și 16,384 de impulsuri pe rotație (PPR) doar prin interfața de programare, fără modificări ale componentelor mecanice. Similar, sensul de rotație și ieșirile – Push-Pull (HTL), RS422 (TTL) sau Open Collector (NPN) – pot fi configurate în interfața de programare.

Posibilitatea programării encoderului este semnificativă pentru distribuitori, integratori de sisteme sau constructori de mașini, ajutând la gestionarea eficientă a stocurilor. Utilizând senzori programabili, aceștia pot stoca produse “standard” în cantități reduse, care pot fi mai apoi configurate funcție de necesitățile aplicației în care vor fi integrate. Când este necesară reîntregirea stocului, sistemul internațional de producție Posital, poate livra produsul oriunde în doar câteva zile, la prețuri competitive.

Înlocuire simplă și eficientă

Encoderele cubice POSITAL sunt construite în ideea unei înlocuiri simple și rapide a encoderelor cubice tradiționale, cu dimensiuni și interfețe similare. Acestea le fac un înlocuitor economic pentru componente defecte, ineficiente sau care nu se mai produc. Sunt, de asemenea, o alegere versatilă pentru noile utilaje, datorită ușurinței de montaj și tehnologiilor noi integrate.

O’Boyle srl
Tel. +40 256-201346   •   Mail: office@oboyle.ro   •   Web: www.oboyle.ro

oboyle-ORIG

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu